Home ΕΙΔΗΣΕΙΣ Εργασίες από το Τμήμα Δασών στους αυτοκινητόδρομους της επαρχίας Λάρνακας

Εργασίες από το Τμήμα Δασών στους αυτοκινητόδρομους της επαρχίας Λάρνακας

0
Εργασίες από το Τμήμα Δασών στους αυτοκινητόδρομους της επαρχίας Λάρνακας

Εργασίες κλαδέματος και ποτίσματος φυτών, θα πραγματοποιεί το Τμήμα Δασών, από τη Δευτέρα 31 Οκτωβρίου μέχρι και τις 11 Νοεμβρίου, σε διάφορα τμήματα αυτοκινητοδρόμων της επαρχίας Λάρνακας.

Συγκεκριμένα σε γραπτή ανακοίνωση του Γραφείου Επαρχιακού Μηχανικού Λάρνακας, του Τμήματος Δημοσίων Έργων, του Υπουργείου Μεταφορών αναφέρεται ότι «από τη Δευτέρα 31 Οκτωβρίου μέχρι και την Τετάρτη 2 Νοεμβρίου και μεταξύ των ωρών 08:30 – 14:30 καθημερινά, εκτός Σαββατοκύριακων θα γίνονται από το Τμήμα Δασών, εργασίες κλαδέματος και ποτίσματος των φυτών στα πρανή του αυτοκινητοδρόμου αεροδρόμιο Λάρνακας – Αγίας Νάπας και Λάρνακας – Κοφίνου της Επαρχίας Λάρνακας. Κατά τη διάρκεια των εργασιών, στον αυτοκινητόδρομο από το αεροδρόμιο Λάρνακας μέχρι τον κυκλικό κόμβο Ριζοελιάς (και από τις δύο κατευθύνσεις) και στον αυτοκινητόδρομο Λάρνακας – Κοφίνου θα κλείνει μέρος του ερείσματος του αυτοκινητοδρόμου, τμηματικά σε μήκος 100 μέτρα ανά φορά».

Επίσης την περίοδο από 31 Οκτωβρίου μέχρι και την 11η Νοεμβρίου,  καθημερινά εκτός Σαββατοκύριακου,  μεταξύ των ωρών 08:00 – 15:00, στο δρόμο Λάρνακας – Κιτίου, θα εκτελούνται εργασίες κλαδέματος των φυτών της κεντρικής νησίδας από τον Δήμο Δρομολαξιάς – Μενεού. Κατά τη διάρκεια εκτέλεσης των εργασιών, από τον κυκλικό κόμβο νέου αεροδρομίου μέχρι τον κυκλικό κόμβο παλαιού αεροδρομίου, θα κλείνει τμηματικά η εφαπτόμενη λωρίδα κυκλοφορίας της κεντρικής νησίδας για μήκος 500 μέτρων περίπου κάθε φορά. Η τροχαία κίνηση θα διοχετεύεται στη διπλανή λωρίδα κυκλοφορίας».

Πηγή:ΚΥΠΕ