Home ΕΙΔΗΣΕΙΣ Κατά μήκος της Επίχωσης η 48η πορεία Χριστοδούλας στη Λεμεσό

Κατά μήκος της Επίχωσης η 48η πορεία Χριστοδούλας στη Λεμεσό

0
Κατά μήκος της Επίχωσης η 48η πορεία Χριστοδούλας στη Λεμεσό

Πλήθος Λεμεσιανών έγιναν και φέτος η δύναμη των μαχητών της ζωής, περπατώντας στο πλαίσιο της 48ης πορείας Χριστοδούλας που σκοπό έχει τη στήριξη του Αντικαρκινικού Συνδέσμου Κύπρου.

Η εκκίνηση της πορείας Χριστοδούλας στη Λεμεσό έγινε στις 10.30 το πρωί, στο Μόλο (Yellow Cafe), στην παρουσία της Πρώτης Κυρίας, Φιλίππας Καρσερά Χριστοδουλίδη, της Υφυπουργού Ναυτιλίας Μαρίνας Χατζημανώλη, του Δημάρχου Λεμεσού Νίκου Νικολαΐδη, βουλευτών και εκπροσώπων των τοπικών φορέων.

Η Πρόεδρος της Επαρχιακής Επιτροπής Λεμεσού του Αντικαρκινικού Συνδέσμου Κύπρου, Μπέτυ Αντωνιάδου, αναφέρθηκε στην προσφορά του Αντικαρκινικού Συνδέσμου και ευχαρίστησε τους εθελοντές για τη στήριξη προς το σημαντικό έργο του συνδέσμου, στέλνοντας το μήνυμα ότι «κανείς δεν είναι μόνος».

Οι πολίτες περπάτησαν κατά μήκος του παραλιακού μετώπου στην περιοχή της επίχωσης στέλνοντας και αυτοί με τη σειρά τους το δικό τους μήνυμα ζωής μα και την ανάγκη περαιτέρω ευαισθητοποίησης της κυπριακής κοινωνίας σε θέματα που αφορούν τον καρκίνο.

Πηγή:ΚΥΠΕ