Home Featured Νίκη για την Petrolina Racing Team στην πρεμιέρα του Πρωταθλήματος Ράλι 2023

Νίκη για την Petrolina Racing Team στην πρεμιέρα του Πρωταθλήματος Ράλι 2023

0
Νίκη για την Petrolina Racing Team στην πρεμιέρα του Πρωταθλήματος Ράλι 2023

Την πρώτη και δεύτερη θέση κατάκτησαν δύο από τα πληρώματα της Petrolina Racing Team στο East Safari Rally 2023 που πραγματοποιήθηκε το Σαββατοκύριακο 18-19 Φεβρουαρίου, στην ελεύθερη περιοχή Αμμοχώστου.

Όπως αναφέρει σχετικό δελτίο Τύπου, η Petrolina Racing Team έχοντας κατακτήσει το περσινό Παγκύπριο Πρωτάθλημα Ράλι 2022, ξεκίνησε «με τον καλύτερο τρόπο», στην πρεμιέρα του Πρωταθλήματος Ράλι 2023, με κυρίαρχους τους περσινούς πρωταθλητές Σίμο Γαλαταριώτη/Αντώνη Ιωάννου.

Στον αγώνα που πραγματοποιήθηκε το Σαββατοκύριακο 18-19 Φεβρουαρίου, οι περσινοί νικητές του Πρωταθλήματος, Σίμος Γαλαταριώτης και Αντώνης Ιωάννου με αυτοκίνητο VW Polo GTI R5 κατέκτησε την 1η θέση, όπως αναφέρεται «έχοντας καθολική υπεροχή έναντι των αντιπάλων του».

Δεύτεροι, και, «μετά από μια δυνατή μάχη», τερμάτισαν οι Χρίστος Δημοσθένους και Κύπρος Χριστοδούλου με Skoda Fabia R5.

Το πλήρωμα Σοφιανός Ρούσου και Ανδρέας Γιαννακού, με αυτοκίνητο Ford Fiesta Rally 3, εγκατέλειψε τον αγώνα λόγω ηλεκτρονικού προβλήματος, προστίθεται.

Σημειώνεται ότι το East Safari Rally 2023 διοργάνωσε το Σωματείο Αγωνιστικού Αυτοκινήτου Αμμοχώστου, υπό την αιγίδα της Κυπριακής Ομοσπονδίας Αυτοκινήτου.

Πηγή:KYΠΕ