Home ΠΟΛΙΤΙΚΗ Ο Κάρουλλας υποψήφιος Αντιπρόεδρος ΔΗΣΥ

Ο Κάρουλλας υποψήφιος Αντιπρόεδρος ΔΗΣΥ

0
Ο Κάρουλλας υποψήφιος Αντιπρόεδρος ΔΗΣΥ

Ο Βουλευτής Αμμοχώστου του ΔΗΣΥ Γιώργος Κάρουλλας ανακοίνωσε ότι θα είναι υποψήφιος για τη θέση Αντιπροέδρου του κόμματος στην 8η Παγκύπρια Εκλογική Συνέλευση της 6ης Μάϊου 2023, “με οδηγό τις αρχές και τις αξίες του Δημοκρατικού Συναγερμού”, όπως αναφέρει.

Ο κ. Κάρουλλας απευθυνόμενος στους ψηφοφόρους αναφέρει ότι την κρίσιμη αυτή περίοδο, “με σεβασμό στον περήφανο κόσμο του Δημοκρατικού Συναγερμού, διεκδικώ βήμα προσφοράς, σε έναν ισχυρό ΔΗΣΥ, πρωταγωνιστή της κοινωνίας και της πατρίδας μας”.

Ο κ. Κάρουλλας εκλέγηκε βουλευτής το 2016 και επανεκλέγηκε το 2021. Αναφέρει ότι στο πλαίσιο της κοινοβουλευτικής του δράσης συνέβαλε, μεταξύ άλλων, στη θέσπιση των Κανονισμών για τους Αξιωματικούς, Υπαξιωματικούς και Συμβασιούχους Υπαξιωματικούς της Εθνικής Φρουράς καθώς και στη θέσπιση νομοθεσίας για τον περιορισμό της φυγοστρατίας, στη θέσπιση της Μεταρρύθμισης στην Τοπική Αυτοδιοίκηση, στη θέσπιση νόμου για τις Κοινωνικές Επιχειρήσεις καθώς και σε αρκετά νομοσχέδια για την καθημερινότητα των πολιτών.

Εδώ και καιρό, προσθέτει, εργάζεται για την προώθηση νέων στεγαστικών προγραμμάτων για νεαρά ζευγάρια προσφύγων και νεαρά ζευγάρια στην ελεύθερη Επαρχία Αμμοχώστου και έχει διαμορφώσει πρόταση προς τα Υπουργεία Παιδείας και Εργασίας για τη λειτουργία ημερησίου προγράμματος ψυχοκοινωνικής στήριξης ευάλωτων οικογενειών.

Πηγή:ΚΥΠΕ