Home Featured Παγκόσμιο Κύπελλο: Με ένα εντυπωσιακό 4-1 επικράτησε η Βραζιλία της Νότιας Κορέας

Παγκόσμιο Κύπελλο: Με ένα εντυπωσιακό 4-1 επικράτησε η Βραζιλία της Νότιας Κορέας

0
Παγκόσμιο Κύπελλο: Με ένα εντυπωσιακό 4-1 επικράτησε η Βραζιλία της Νότιας Κορέας

Με άνεση η Βραζιλία επικράτησε απόψε της Νότιας Κορέας στην Ντόχα. Με υποδειγματικό παιχνίδι, το φαβορί του αγώνα κατάφερε τέσσερα διαδοχικά γκολ από το πρώτο ημίχρονο, πετυχαίνοντας την πρόκριση στους «8» του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος.

Το πρώτο γκολ πέτυχε ο Βινίσιους μόλις στο έβδομο λεπτό, ακολούθησε το γκολ του Νεϊμάρ στο δέκατο τρίτο, ενώ ο Ρίτσαρλίσον και ο Λούκας Πακέτα έφεραν ο τρίτο και το τέταρτο, στο εικοστό ένατο και στο τριακοστό έκτο λεπτό, αντίστοιχα. Για τη Νότια Κορέα το μοναδικό γκολ πέτυχε στο εβδομηκοστό έκτο λεπτό ο Σεούνγκο Πάικ.

Η Βραζιλία δίνει το επόμενο αγωνιστικό ραντεβού στον προημιτελικό με την Κροατία, όπου θεωρείται ότι θα κληθεί να αντιμετωπίσει μία ομάδα με μεγαλύτερη δυναμική από της Νότιας Κορέας.

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Κλεμέν Τουρπίν

ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ: Γιουνγκ Γούγκιουνγκ

ΒΡΑΖΙΛΙΑ (Τιάγκο Σίλβα): Άλισον, Ντανίλο, Μαρκίνιος, Εντέρ Μιλιτάο, Κασεμίρο, Λούκας Πακέτα, Νεϊμάρ, Ρίτσαρλίσον, Ραφίνια, Βινίσιους (Ντάνι Άλβες 63’, Γκαμπριέλ Μαρτινέλι 72’, Μπρέμερ 72’, Βέβερτον 80’, Ροδρίγκο 80’)

ΝΟΤΙΑ ΚΟΡΕΑ (Σον Χέουνγκμιν): Κιμ Σέουνγκγιου, Κιμ Γίνσου, Κιμ Μινχάε, Κιμ Μουνχόαν, Κιμ Γιουνγκγουον, Χουανγκ Ιμπίμ, Λι Γέσουνγκ, Χουάνγκ Χιτσαν, Τσο Γκούεσουνγκ, (Χονγκ Τσουλ 46’, Σον Τζουνχο 46’, Σεούνγκο Πάικ 65’, Λι Κανγίν 74’, Χουανγκ Ουιχό 80’).

https://www.youtube.com/watch?v=-S68yO_W1FA

Πηγή:ΚΥΠΕ