Home ΕΙΔΗΣΕΙΣ Παραμένουν στη φυλακή Τζιόρτζι και Παντζέρι αποφάσισε το Δικαστήριο Βρυξελλών, ελεύθερος με ηλεκτρονική επιτήρηση ο Ιταλός λομπίστας Φίγκα-Ταλαμάνκα

Παραμένουν στη φυλακή Τζιόρτζι και Παντζέρι αποφάσισε το Δικαστήριο Βρυξελλών, ελεύθερος με ηλεκτρονική επιτήρηση ο Ιταλός λομπίστας Φίγκα-Ταλαμάνκα

0
Παραμένουν στη φυλακή Τζιόρτζι και Παντζέρι αποφάσισε το Δικαστήριο Βρυξελλών, ελεύθερος με ηλεκτρονική επιτήρηση ο Ιταλός λομπίστας Φίγκα-Ταλαμάνκα

Τη συνέχιση της φυλάκισης του Φραντσέσκο Τζιόρτζι και του Αντόνιο Παντζέρι αποφάσισε το προδικαστικό τμήμα του Δικαστήριου των Βρυξελλών, ενώ ο τέταρτος ύποπτος που τελεί υπό σύλληψη, ο οποίος σύμφωνα με ιταλικά ΜΜΕ είναι ο ο γ.γ. της ΜΚΟ No Peace Without Justice, Νίκολο Φίγκα- Ταλαμάνκα, θα τεθεί υπό ηλεκτρονική επιτήρηση.

Η απόφαση ανακοινώθηκε από τις δικαστικές αρχές των Βρυξελλών, μερικές ώρες μετά που έγινε γνωστό πως η ευρωβουλεύτρια Εύα Καϊλή ζήτησε αναβολή της εξέτασης της περίπτωσης της για τις 22 Δεκεμβρίου.

Όπως υπενθυμίζει η ανακοίνωση της Ομοσπονδιακής Εισαγγελίας, οι τέσσερις ύποπτοι κατηγορούνται για συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση, διαφθορά και ξέπλυμα βρώμικου χρήματος.

Μάλιστα τονίζεται πως οι αρχές δεν θα δώσουν περισσότερες πληροφορίες αυτή τη στιγμή για λόγους προστασίας της έρευνας, και πως θα υπάρχει ενημέρωση για τις τελευταίες εξελίξεις μέσω δελτίων τύπου.

Οι τρεις κατηγορούμενοι των οποίων η προφυλάκιση θα συνεχιστεί μπορούν να ασκήσουν έφεση εντός 24 ωρών, η οποία θα πρέπει να εξεταστεί εντός 15 ημερών.

Πηγή:ΚΥΠΕ