Home Featured Ρωσία: Επιβατικό αεροσκάφος έκανε αναγκαστική προσγείωση σε δάσος της Σιβηρίας – Νεκροί τέσσερις επιβάτες του αεροσκάφους

Ρωσία: Επιβατικό αεροσκάφος έκανε αναγκαστική προσγείωση σε δάσος της Σιβηρίας – Νεκροί τέσσερις επιβάτες του αεροσκάφους

0
Ρωσία: Επιβατικό αεροσκάφος έκανε αναγκαστική προσγείωση σε δάσος της Σιβηρίας – Νεκροί τέσσερις επιβάτες του αεροσκάφους

Ένα μικρό, ρωσικό επιβατικό αεροσκάφος, στο οποίο επέβαιναν 16 άνθρωποι, έκανε αναγκαστική προσγείωση σε ένα δάσος της τάιγκα (βόρειο δάσος), στη νοτιοανατολική Σιβηρία, στην περιοχή του Ιρκούτσκ με αποτέλεσμα να τραυματιστούν πολλοί από τους επιβάτες, ενώ ορισμένοι έχουν παγιδευτεί μέσα σε αυτό και η κατάστασή τους είναι άγνωστη, μετέδωσαν τα ρωσικά ειδησεογραφικά πρακτορεία.

Ο τελικός απολογισμός ήταν τέσσερις άνθρωποι να χάσουν τη ζωή τους από την αναγκαστική προσγείωση του μικρού αεροσκάφους, στο δάσος της Σιβηρίας.

Οι Τέσσερις άνθρωποι σκοτώθηκαν, όταν το μικρό αεροσκάφος με 14 επιβάτες και διμελές πλήρωμα έκανε αναγκαστική προσγείωση σε ένα δάσος, στη νοτιοανατολική Σιβηρία, ανακοίνωσε το υπουργείο Πολιτικής Προστασίας.

Το αεροσκάφος, τύπου L-410, είχε απογειωθεί από το Ιρκούτσκ και κατέπεσε σε απόσταση τεσσάρων χιλιομέτρων από τον προορισμό του, το χωριό Καζατσίνκογιε.

Σύμφωνα με τις πρώτες ενδείξεις, παρουσιάστηκε κάποια μηχανική βλάβη που υποχρέωσε το πλήρωμα να επιχειρήσει την αναγκαστική προσγείωση.

Οι πρώτες πληροφορίες ανέφεραν ότι οι 11 από τους επιβαίνοντες είχαν παγιδευτεί στα συντρίμμια, αλλά ήταν ζωντανοί.

Σε πλάνα που αναρτήθηκαν σε ιστοτόπους κοινωνικής δικτύωσης, διακρίνονται οι διασώστες, που κρατούν φακούς και μεταφέρουν φορεία, κοντά σε έναν ποταμό, ενώ έχει πέσει η νύχτα.

Πηγή:TaNea.gr