Home Featured Στη Λεμεσό το παγκύπριο πρωτάθλημα ΟΠΑΠ Μπιτς βόλλεϋ ανδρών και γυναικών

Στη Λεμεσό το παγκύπριο πρωτάθλημα ΟΠΑΠ Μπιτς βόλλεϋ ανδρών και γυναικών

0
Στη Λεμεσό το παγκύπριο πρωτάθλημα ΟΠΑΠ Μπιτς βόλλεϋ ανδρών και γυναικών

Αρχίζει το Σάββατο στα νέα γήπεδα της Λεμεσού, το πρώτο παγκύπριο πρωτάθλημα ΟΠΑΠ Μπιτς βόλλεϋ ανδρών και γυναικών. Οι αγώνες θα ολοκληρωθούν την Κυριακή 9 Ιουλίου 2023.

Όπως αναφέρει στην ιστοσελίδα της, η Κυπριακή Ομοσπονδία Πετοσφαίρισης (ΚΟΠΕ), στους άνδρες δήλωσαν συμμετοχή 22 ομάδες. Την Παρασκευή διεξήχθη προκριματική φάση από την οποία προκρίθηκαν δύο ομάδες, Σιαπάνης/Σαββίδης και Gordeev/Grigorev στο κυρίως ταμπλώ στο οποίο θα συμμετάσχουν 16 ομάδες.

Στις γυναίκες θα συμμετάσχουν 10 ομάδες.

Για πρώτη φορά το παγκύπριο πρωτάθλημα ανδρών και γυναικών εγκρίθηκε από την CEV και θα διεξαχθεί με την χρήση του VIS system.

Όλοι οι συμμετέχοντες πρέπει να είναι εγγεγραμμένοι σε αυτό, ενώ δικαίωμα συμμετοχές αποκτούν και ξένοι παίκτες με ποσοστό δήλωσης συμμετοχής το 25%.

Οι αγώνες αρχίζουν στις 9:00 το πρωί με αγώνες ανδρών, στη συνέχεια θα διεξαχθεί ο φιλικός αγώνας Κύπρου – Ελλάδος όπου θα γίνουν και τα επίσημα εγκαίνια των γηπέδων του Δήμου Λεμεσού. Μετά τον αγώνα των Εθνικών ομάδων θα συνεχιστούν οι αγώνες ανδρών και γυναικών μέχρι αργά το απόγευμα.

Πηγή:ΚΥΠΕ