X

FinancialNews App

Nine Bridge Media Ltd

GET - on the App Store

HomeΤΟΜΕΙΣΑμείωτοι οι ισραηλινοί βομβαρδισμοί στη Γάζα και στον Νότιο Λίβανο

Αμείωτοι οι ισραηλινοί βομβαρδισμοί στη Γάζα και στον Νότιο Λίβανο

Συνεχίστηκαν καθ’ όλη την διάρκεια της νύχτας οι ισραηλινοί βομβαρδισμοί κατά θέσεων της Χαμάς και της Τζιχάντ στη Γάζα. Στις 2 το πρωί αναφέρθηκε από το παλαιστινιακό πρακτορείο WAFA ότι το Ισραήλ βομβάρδισε θέσεις κοντά στα νοσοκομεία Αλ-Κοντς, Σίφα και αργότερα κοντά στο Ινδονησιακό Νοσοκομείο στο βόρειο τμήμα της Γάζας. Δύο ώρες νωρίτερα, το ρωσικό ειδησεογραφικό δίκτυο Sputnik μετέδωσε ότι τα ισραηλινά αεροπλάνα έριξαν φυλλάδια στην αραβική γλώσσα, που προειδοποιούσαν τους κατοίκους των περιοχών αυτών να εγκαταλείψουν τις περιοχές γύρω από τα τρία αυτά νοσοκομεία.

Παράλληλα, ισραηλινά τεθωρακισμένα επιχείρησαν σε τρία σημεία επί της οριογραμμής με την Γάζα, σε προπαρασκευαστικές χερσαίες επιχειρήσεις. Κατά των ισραηλινών δυνάμεων εβλήθησαν αντιαρματικά πυρά της Χαμάς με αποτέλεσμα να σκοτωθεί ένας ισραηλινός στρατιώτης και να τραυματισθεί σοβαρά ακόμα ένας στα περίχωρα του κιμπούτς Κισουφίμ.

Στο μέτωπο με τον Λίβανο, συνεχίστηκαν οι εχθροπραξίες μεταξύ Ισραήλ και Χεζμπολάχ. Ο ισραηλινός στρατός έπληξε ένα παρατηρητήριο της οργάνωσης με αποτέλεσμα να αναφερθεί ένας νεκρός ένοπλος της Χεζμπολάχ, ανεβάζοντας σε 27 τους νεκρούς από τις τάξεις της Χεζμπολάχ από την αρχή του πολέμου.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Share
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ

Share