X

FinancialNews App

Nine Bridge Media Ltd

GET - on the App Store

HomeΤΟΜΕΙΣΤις ενεργειακές σχέσεις Κύπρου - Ισραήλ συζήτησαν Κορνηλίου - Χέρτσογκ

Τις ενεργειακές σχέσεις Κύπρου – Ισραήλ συζήτησαν Κορνηλίου – Χέρτσογκ

Της διμερείς σχέσεις Κύπρου – Ισραήλ ιδιαίτερα στον τομέα της ενέργειας, συζήτησε την Τρίτη με τον Ισραηλινό Πρόεδρο Ισαάκ Χέρτζογκ, ο πρέσβης της Κύπρο Κορνήλιος Κορνηλίου

Ο κ. Κορνηλίου κατέθεσε χθες τα διαπιστευτήριά του στον Πρόεδρο του Ισραήλ, κατά τη διάρκεια επίσημης τελετής που πραγματοποιήθηκε στο Προεδρικό Μέγαρο στην Ιερουσαλήμ.

Σύμφωνα με επίσημη ανακοίνωση της ισραηλινής Προεδρίας, οι δύο άνδρες συζήτησαν την πορεία των διμερών σχέσεων Ισραήλ-Κύπρου και συγκεκριμένα «για τις προσπάθειες που καταβάλλονται από κοινού για την περαιτέρω διεύρυνση της διακρατικής συνεργασίας στον τομέα της ενέργειας». Ο κ. Χέρτσογκ απηύθυνε θερμούς χαιρετισμούς στον Πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη, τονίζοντας ότι «οι στρατηγικές σχέσεις Ισραήλ-Κύπρου αποτελούν λαμπρό παράδειγμα για την περιοχή».

Κατά την ίδια τελετή, κατέθεσαν τα διαπιστευτήριά τους στον ισραηλινό Πρόεδρο οι νεοτοποθετηθέντες πρέσβεις του Ηνωμένου Βασιλείου, της Γαλλίας, της Ιρλανδίας, της Βραζιλίας, του Περού και της Ακτής Ελεφαντοστού.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Share
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ

Share