X

FinancialNews App

Nine Bridge Media Ltd

GET - on the App Store

HomeΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣΧορηγίες περίπου 50 χιλ. ευρώ από Δήμο Πάφου σε σωματεία και αθλητές

Χορηγίες περίπου 50 χιλ. ευρώ από Δήμο Πάφου σε σωματεία και αθλητές

Χορηγίες περίπου 50 χιλιάδων ευρώ έδωσε ο Δήμος Πάφου στην καθιερωμένη ετήσια εκδήλωση για τη βράβευση των διακριθέντων αθλητών και για επίδοση χορηγίας στα αθλητικά σωματεία της πόλης που διοργανώθηκε το βράδυ της Δευτέρας.

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης, σύμφωνα με ανακοίνωση του Δήμου Πάφου , δόθηκε χορηγία συνολικού ύψους €49.550, η οποία κατανέμεται σε €37.550 για σωματεία και €12.000 σε αθλητές και αθλήτριες.

Όπως αναφέρθηκε στο πλαίσιο της διοργάνωσης, προστίθεται στην ανακοίνωση, για πρώτη φορά στο Δήμο Πάφου επιβραβεύονται με χρηματικό ποσό υπό μορφή χορηγίας αθλητές και αθλήτριες που κατέγραψαν σημαντικές επιδόσεις σε μεγάλες αθλητικές διοργανώσεις.

Κύριος ομιλητής της εκδήλωσης ήταν ο δικηγόρος Ηλίας Α. Στεφάνου, ο οποίος ανέπτυξε το θέμα «Η δύναμη του Αθλητισμού και η ανάγκη για διαφάνεια».

Στην ομιλία του επεσήμανε, μεταξύ άλλων, πως “η ανάγκη για διαφάνεια καθίσταται αναγκαία όταν οι ασχολούμενοι με τον αθλητισμό αποκτούν τεράστια, οικονομική και όχι μόνο, δύναμη την οποία δύνανται να καταχραστούν. Ως εκ τούτου ένα από τα σύγχρονα ζητήματα που προσβάλλουν την αξία του αθλητισμού είναι αυτό της διαφάνειας. Εδώ καθοριστικός είναι ο ρόλος της πολιτείας, η οποία οφείλει να εφαρμόσει τους νόμους της με σκοπό να προστατεύσει την αγνότητα του αθλητισμού και του ευ αγωνίζεσθαι», σημείωσε.

Στο χαιρετισμό του, ο Δήμαρχος Πάφου, αφού αναφέρθηκε στη σημασία και την αξία του Αθλητισμού, ανέδειξε τον ρόλο που έχουν να διαδραματίσουν οι αρχές τοπικής αυτοδιοίκησης στην ανάπτυξη του υγιούς αθλητισμού.

Ακόμη συγχάρηκε τους αθλητές και τις αθλήτριες που βραβευτήκαν και τους προπονητές τους που συνέβαλαν στις επιτυχίες τους.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Share
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ

Share