X

FinancialNews App

Nine Bridge Media Ltd

GET - on the App Store

HomeΤΟΜΕΙΣΚλειστή η είσοδος στον κυκλικό κόμβο Καλαμών λόγω εργασιών το βράδυ Τετάρτης

Κλειστή η είσοδος στον κυκλικό κόμβο Καλαμών λόγω εργασιών το βράδυ Τετάρτης

Κλειστή για την κυκλοφορία θα είναι η είσοδος στον κυκλικό κόμβο Καλαμών, λόγω ολονύκτιων εργασιών ασφαλτοστρώσεων, από τον αυτοκινητόδρομο Λεμεσού-Λευκωσίας, στον Στρόβολο, από το βράδυ της Τετάρτης, 24 Ιανουαρίου μέχρι και το πρωί της Πέμπτη, ανακοίνωσε η Αστυνομία.  Ενημερώνει για εργασίες που γίνονται στον Στρόβολο, στον αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας-Λεμεσού, καθώς και στον παρακαμπτήριο δρόμο Λεμεσού, συστήνοντας ιδιαίτερη προσοχή στους διερχόμενους οδηγούς οχημάτων.

Όσον αφορά τις εργασίες στον κυκλικό κόμβο Καλαμών, αναφέρεται ότι σύμφωνα με ανακοίνωση του Τμήματος Δημοσίων Έργων, οι εργασίες θα διεξάγονται από τις 9.00 το βράδυ της Τετάρτης, μέχρι και τις 5.00 το πρωί της Πέμπτης, 25 Ιανουαρίου. Για τις διακινήσεις του το κοινό μπορεί να χρησιμοποιεί τον κυκλικό κόμβο του αυτοκινητοδρόμου παρά το στάδιο Γ.Σ.Π.

Εξάλλου, συνεχίζονται οι ολονύκτιες εργασίες διεξάγονται αυτή την περίοδο και στον αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας-Λεμεσού, καθώς και στον παρακαμπτήριο δρόμο Λεμεσού, οι οποίες άρχισαν στις 10 Ιανουαρίου και θα διαρκέσουν μέχρι και τις 29 Φεβρουαρίου, για επιδιόρθωση στηθαίων ασφαλείας και τοποθέτηση αντανακλαστικών καρφιών/ πρισμάτων στον αυτοκινητόδρομο.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, οι εργασίες διεξάγονται από τις 9.00 το βράδυ, μέχρι και τις 5.00 το πρωί της επόμενης ημέρας, κατά τις ημέρες Δευτέρα έως και Πέμπτη, στο τμήμα του αυτοκινητόδρομου από Ακτή Κυβερνήτη, μέχρι και τη Γερμασόγεια. Κατά τη διάρκεια τους, κλείνει η μία λωρίδα κυκλοφορίας και η τροχαία κίνηση διοχετεύεται στη διπλανή λωρίδα με κατάλληλη σηματοδότηση.

Στον παρακαμπτήριο δρόμο Λεμεσού, οι ολονύκτιες εργασίες διεξάγονται από τις 11 Δεκεμβρίου, μέχρι και τις 31 Ιανουαρίου, για καθαρισμό φρεατίων περισυλλογής ομβρίων υδάτων στους κυκλικούς κόμβους και στις εισόδους – εξόδους των κυκλικών κόμβων του παρακαμπτήριου δρόμου.

Οι εργασίες διεξάγονται από τις 11.30 το βράδυ, μέχρι και τις 5.30 το πρωί της επόμενης ημέρας, καθημερινά εκτός Παρασκευής και Σαββατοκύριακων. Κατά τη διάρκεια των εργασιών, κλείνει η μία λωρίδα κυκλοφορίας του κάθε κόμβου ή της κάθε εισόδου – εξόδου προς τον κόμβο και η τροχαία κίνηση διοχετεύεται στην άλλη λωρίδα κυκλοφορίας.

Η Αστυνομία συστήνει προσοχή στους διερχόμενους οδηγούς οχημάτων, που καλούνται να κινούνται με ασφαλή, χαμηλή ταχύτητα, να διατηρούν απόσταση ασφαλείας από προπορευόμενα οχήματα, και να συμμορφώνονται με την προσωρινή οδική σήμανση στην περιοχή των οδικών έργων, αναφέρεται τέλος στην σχετική ανακοίνωση.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Share
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ

Share