X

FinancialNews App

Nine Bridge Media Ltd

GET - on the App Store

HomeΤΟΜΕΙΣΜεταβαίνει στην Ιαπωνία για προώθηση της κυπριακής ναυτιλίας η Υφυπουργός

Μεταβαίνει στην Ιαπωνία για προώθηση της κυπριακής ναυτιλίας η Υφυπουργός

Στην Ιαπωνία μεταβαίνει σήμερα η Υφυπουργός Ναυτιλίας, Μαρίνα Χατζημανώλη, στα πλαίσια προώθησης και προβολής της κυπριακής ναυτιλίας.

Σύμφωνα με δελτίο Τύπου από το Υφυπουργείο Ναυτιλίας, η κ. Χατζημανώλη θα πραγματοποιήσει σειρά συναντήσεων με πλοιοκτήτες, στελέχη ναυτιλιακών εταιρειών, χρηματοπιστωτικών ιδρυμάτων και ναυπηγείων.

Προστίθεται ότι η επίσκεψη εντάσσεται στα πλαίσια των εντατικών προσπαθειών προβολής και ενίσχυσης του κυπριακού νηολογίου, αλλά και γενικότερα της κυπριακής ναυτιλίας, με στόχο την προσέλκυση ναυτιλιακών εταιρειών στην Κύπρο και πλοίων στο κυπριακό νηολόγιο.

Σημειώνεται ότι στα πλαίσια της επίσκεψής της στην Ιαπωνία, η Υφυπουργός θα παραστεί στις εκδηλώσεις ονοματοδοσίας δύο νεότευκτων φορτηγών πλοίων της εταιρείας Safe Bulkers, τα οποία έχουν κατασκευαστεί σύμφωνα με τα υψηλότερα πρότυπα και τις σύγχρονες περιβαλλοντικές  προδιαγραφές και θα νηολογηθούν στο κυπριακό νηολόγιο πλοίων.

Σύμφωνα με το δελτίο Τύπου, στα δύο πλοία θα δοθούν τα ονόματα ‘Αμμόχωστος’ και ‘Κερύνεια’, σε μια σημαντική συμβολική πράξη μνήμης από την εταιρεία, 50 χρόνια μετά από την εισβολή της Τουρκίας στην Κύπρο.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Share
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ

Share