X

FinancialNews App

Nine Bridge Media Ltd

GET - on the App Store

HomeΤΟΜΕΙΣΥΓΕΙΑΟ τομέας της δημόσιας υγείας να τεθεί ψηλά στις προτεραιότητες της νέας...

Ο τομέας της δημόσιας υγείας να τεθεί ψηλά στις προτεραιότητες της νέας Βουλής, ζητά η ΟΣΑΚ

H Ομοσπονδία Συνδέσμων Ασθενών Κύπρου (ΟΣΑΚ) με ανακοίνωση που εξέδωσε τη Δευτέρα αναφέρει ότι οι οργανωμένοι ασθενείς αναμένουν από τα νέα μέλη του Κοινοβουλίου, να εργαστούν με ακεραιότητα χαρακτήρα και αίσθημα ύψιστης ευθύνης, προκειμένου να ανταποκριθούν στις προσδοκίες των πολιτών.

«Με πλήρη ευαισθησία θα πρέπει να ενσκήψουν στα προβλήματα τα οποία ταλανίζουν τον κόσμο και να δώσουν λύσεις μέσα από το Κοινοβούλιο. Θα πρέπει παράλληλα να προστατεύσουν τα συμφέροντα του λαού για όλα τα θέματα τα οποία τον απασχολούν: δημόσια υγεία, οικονομία, δικαιοσύνη, εκπαίδευση, ασφάλεια κ.α.», προσθέτει η ΟΣΑΚ .

Η ΟΣΑΚ «τονίζει παράλληλα ότι ο τομέας της δημόσιας υγείας θα πρέπει να τεθεί ψηλά στις προτεραιότητες της νέας Βουλής καθώς η υγεία αποτελεί το υπέρτατο αγαθό, διασφαλίζοντας το δικαίωμα σε ισότιμη, χωρίς διακρίσεις πρόσβαση σε ποιοτικές υπηρεσίες υγείας για όλους τους πολίτες της χώρας».

Τέλος, η ΟΣΑΚ αναφέρει ότι ευελπιστεί σε μια αγαστή και εποικοδομητική συνεργασία με την Πρόεδρο της Βουλής και όλους τους Βουλευτές με στόχο την προώθηση νομοσχεδίων, πρωτοβουλιών και δράσεων οι οποίες θα συμβάλουν στην βελτίωση του πολύ σημαντικού τομέα της υγείας.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Share
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ

Share