X

FinancialNews App

Nine Bridge Media Ltd

GET - on the App Store

HomeΕΙΔΗΣΕΙΣΜεγάλα τα προβλήματα στο Βόλο από την κακοκαιρία, βρέχει από νωρίς το...

Μεγάλα τα προβλήματα στο Βόλο από την κακοκαιρία, βρέχει από νωρίς το πρωί

Ιδιαίτερα δύσκολο ήταν το χθεσινό βράδυ για τον Βόλο λόγω της κακοκαιρίας Elias που «χτύπησε» την περιοχή ενώ λίγο μετά τις 06:00 άρχισε πάλι να βρέχει.

Μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα οι δρόμοι μετατράπηκαν σε ποτάμια, πολίτες εγκλωβίστηκαν ενώ εκατοντάδες άνθρωπο αναγκάστηκαν να περάσουν το βράδυ στις ταράτσες τους καθώς τα σπίτι πλημμύρισαν.  Σύμφωνα με την Πυροσβεστική, το Κέντρο Επιχειρήσεων έχει δεχτεί μέχρι στιγμής 800 κλήσεις και μέχρι τώρα έχουν πραγματοποιηθεί 330 απομακρύνσεις πολιτών προς ασφαλή σημεία. Στην περιοχή μεταβαίνει ο υπουργός Πολιτικής Προστασίας, Βασίλης

Ανησυχητική και η εικόνα που καταγράφηκε το βράδυ και στο Νοσοκομείο του Βόλου όπου η στάθμη του νερού ξεπερνούσε το ύψος του υπογείου.

Τα μεγαλύτερα προβλήματα εντοπίζονται κυρίως στην πόλη του Βόλου καθώς επίσης στις Αλυκές και στην Αγριά.

Στην Αγριά, η βροχόπτωση έχει καταστρέψει τα πάντα στο πέρασμά της ενώ οι τόνοι λάσπης έχουν σκεπάσει εκατοντάδες αυτοκίνητα. Και οι τρεις δρόμοι της περιοχής είναι θαμμένοι κάτω από τόνους φερτών υλικών και λάσπης και η περιοχή είναι αγνώριστη. Οι κάτοικοι είναι εγκλωβισμένοι και δεν μπορούν να φύγουν από το σημείο.

Αξίζει να σημειωθεί πως λίγο μετά τις 06:00 άρχισε πάλι να βρέχει, γεγονός που δυσχέραινε την κατάσταση αφού υπήρχε η ελπίδα πως θα ξεκινήσει η άντληση των υδάτων με το πρώτο φως της ημέρας.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Share
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ

Share