X

FinancialNews App

Nine Bridge Media Ltd

GET - on the App Store

HomeΕΙΔΗΣΕΙΣΣε 23 πυρκαγιές ανταποκρίθηκε το τελευταίο 24ωρο η Πυροσβεστική

Σε 23 πυρκαγιές ανταποκρίθηκε το τελευταίο 24ωρο η Πυροσβεστική

Σε 23 πυρκαγιές και μια αποπαγίδευση ατόμου από όχημα μετά από τροχαία σύγκρουση ανταποκρίθηκε το τελευταίο 24ωρο η Πυροσβεστική Υπηρεσία. Όπως αναφέρει στο Twitter ο εκπρόσωπος Τύπου της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, Αντρέας Κεττής, οι πυρκαγιές τέθηκαν υπό έλεγχο.

Σημειώνει ότι στις χθες στις 12:35 εκδηλώθηκε πυρκαγιά σε δύο εκτάρια ξηρά χόρτα, άγρια βλάστηση και καλαμιώνα στην κοίτη ποταμού παρά την Κοινότητα Μαρκί. Για την κατάσβεσή της ανταποκρίθηκαν δύο πυροσβεστικά οχήματα από Πυροσβεστική και δύο από το Τμήμα Δασών.

Επίσης, όπως αναφέρει ο Αντρέας Κεττής στις 21:08 εκδηλώθηκε πυρκαγιά σε 15:00 μεγάλες μπάλες σανού σε ανοικτό χώρο φάρμας αγελάδων στην κτηνοτροφική περιοχή Δαλίου. Για την κατάσβεση ανταποκρίθηκαν έξι πυροσβεστικά οχήματα ενώ η επιχείρηση υποστηρίχθηκε με υδροφόρο όχημα από Δήμο Δαλίου. Με την έγκαιρη επέμβαση των δυνάμεων προστατεύθηκαν νεογνά ζώα και άλλες 400 μπάλες σανού. Εξάλλου, δύο πυροσβεστικά οχήματα από Σταθμούς της Λευκωσίας παραμένουν στο σημείο.

Στις 23:10 ξέσπασε πυρκαγιά σε ξηρά χόρτα και άγρια βλάστηση και καλαμιώνα στο δρόμο Κελιών προς Αβδελλερό. Ανταποκρίθηκα τρία πυροσβεστικά οχήματα από Σταθμούς της Λάρνακας και ένα από το Τμήμα Δασών ως επίσης και προωθητή γαιών από την Επαρχιακή Διοίκηση Λάρνακας. Η πυρκαγιά τέθηκε υπό έλεγχο, ενώ σημειώνεται ότι η πυρκαγιά εκδηλώθηκε σε χώρο ευθύνης του Δασών.

Επιπρόσθετα,  ο κ. Κεττής αναφέρει ότι στις 23:41 η Πυροσβεστική ανταποκρίθηκε με δύο πυροσβεστικά από Σταθμούς της Λευκωσίας για πυρκαγιά σε όχημα σταθμευμένο σε άκρη δρόμου στην Έγκωμη. Το όχημα υπέστη εκτεταμένες ζημιές.

Εξάλλου, στις 02:32 με δύο πυροσβεστικά οχήματα από Σταθμούς Λευκωσίας ανταποκρίθηκε για δεύτερη πυρκαγιά σε σταθμευμένο σε ανοικτό χώρο στάθμευσης πολυκατοικίας στη Λακατάμια.

Το συγκεκριμένο όχημα υπέστη εκτεταμένες ζημιές.

Στο μεταξύ, στις 03:21 η Πυροσβεστική ανταποκρίθηκε σε τροχαία σύγκρουση στον αυτοκινητόδρομο Κοφίνου – Λάρνακας, με σκοπό την αποπαγίδευση ενός ατόμου με διασωστική εξάρτυση από το ένα όχημα.

Στο σημείο έφτασε και η ΕΜΑΚ, ενώ τα αίτια για όλες τα περιστατικά διερευνώνται σε συνεργασία με την Αστυνομία.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Share
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ

Share