X

FinancialNews App

Nine Bridge Media Ltd

GET - on the App Store

HomeΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣΗ Κατερίνα Στεφανίδη κατέκτησε το Αργυρό στο Ευρωπαϊκό της Ρώμης

Η Κατερίνα Στεφανίδη κατέκτησε το Αργυρό στο Ευρωπαϊκό της Ρώμης

Η Κατερίνα Στεφανίδη κατέκτησε το αργυρό μετάλλιο στο Άλμα επί κοντώ στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Ανοικτού Στίβου της Ρώμης.

Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια με άλμα στα 4,73μ, και έπειτα από μια συγκλονιστική μάχη με την Ελβετίδα, Αντζέλικα Μόζερ που έκανε άλμα στα 4,78μ. και κατέκτησε το χρυσό, κατέκτησε το αργυρό μετάλλιο, το οποίο είναι το πέμπτο σερί μετάλλιο της σε Ευρωπαϊκό Ανοικτού και 12ο συνολικά σε μεγάλη διοργάνωση στην καριέρα της.

Η Κατερίνα είχε μόνο έγκυρα άλματα στα 4,43μ, 4,58μ, 4,68 και 4,73μ., άλμα με το οποίο έπιασε και το όριο για τους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Η Βρετανίδα Μόλι Κόντερι, δεν μπόρεσε να περάσει το 4,78μ., ούτε το 4,83μ., και ως εκ τούτου έμεινε πίσω από τη Στεφανίδη.

Ωστόσο, η Ελβετίδα Μόζερ, είχε άκυρη προσπάθεια στο 4,73μ. αλλά στη συνέχεια, αφού το άφησε πίσω, πέρασε το 4,78μ. περνώντας στην πρώτη θέση. Η Στεφανίδη προσπάθησε δύο φορές στα 4,83μ., αλλά δεν τα κατάφερε, και συνεπώς έμεινε στη δεύτερη θέση και στο αργυρό.

Ο Πρωθυπουργός της Ελλάδας Κυριάκος Μητσοτάκης συνεχάρη την Κατερίνα με ανάρτηση του στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης. «Θερμά συγχαρητήρια στην Κατερίνα Στεφανίδη για την κατάκτηση του ασημένιου μεταλλίου στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα της Ρώμης! Κατερίνα μας κάνεις για ακόμα μία φορά όλους υπερήφανους! Σε ευχαριστούμε», έγραψε ο Έλληνας Πρωθυπουργός.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Share
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ

Share