X

FinancialNews App

Nine Bridge Media Ltd

GET - on the App Store

HomeΕΙΔΗΣΕΙΣΑτυχής και απαράδεκτη όποια αναφορά περί αυτοδιοικούμενων περιοχών, είπε ο Πρόεδρος Αναστασιάδης

Ατυχής και απαράδεκτη όποια αναφορά περί αυτοδιοικούμενων περιοχών, είπε ο Πρόεδρος Αναστασιάδης

Ατυχής και απαράδεκτη θα ήταν αναφορά περί αυτοδιοικούμενων περιοχών είπε το βράδυ της Δευτέρας ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Αναστασιάδης.

Σε δηλώσεις του στους δημοσιογράφους, προσερχόμενος στην τελετή αποφοίτησης της Σχολής Οικονομικών Επιστημών και Διοίκησης του Πανεπιστημίου Κύπρου, και κληθείς να σχολιάσει πληροφορίες που φέρουν τα Ηνωμένα Έθνη να επεξεργάζονται επικίνδυνες ιδέες περί αυτοδιοικούμενων περιοχών, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας είπε ότι «έχουν επισημανθεί όλες οι ενδεχόμενες αναφορές ως αρνητικές».

«Τόσο προς την κ. Λουτ όσο και προς τον Γενικό Γραμματέα έχουν διαβιβαστεί οι πληροφορίες που αιωρούνται και θέλω να πιστεύω ότι μια ανάλογη αναφορά και ατυχής θα ήταν και απαράδεκτη κατά κύριο λόγο. Είμαι βέβαιος ότι ο Γενικός Γραμματέας έλαβε υπόψη τα όσα του έχω αναφέρει», είπε ο Πρόεδρος.

Σε παρατήρηση δημοσιογράφου ότι ο Τούρκος Πρόεδρος φαίνεται να προγραμματίζει φιέστα στα κατεχόμενα, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας είπε «δεν γνωρίζω τι λογαριάζει να κάνει. Αυτό που ξέρω είναι ότι η οποιαδήποτε έκνομη ενέργεια θα έχει συνέπειες».

Πηγή:ΚΥΠΕ

Share
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ

Share