X

FinancialNews App

Nine Bridge Media Ltd

GET - on the App Store

HomeΕΙΔΗΣΕΙΣΔΙΕΘΝΗΜπαχτσελί: Η ΕΕ αφέθηκε στις πρωτοβουλίες Ελλάδας και Κύπρου

Μπαχτσελί: Η ΕΕ αφέθηκε στις πρωτοβουλίες Ελλάδας και Κύπρου

Την ΕΕ κατηγορεί ο ηγέτης του Κόμματος Εθνικής Δράσης Ντεβλέτ Μπαχτσελί ότι «εγκατέλειψε την επικαιροποίηση και βελτίωση της Συμφωνίας Τελωνειακής Ένωσης στις πρωτοβουλίες της Ελλάδας και της νοτίου Κύπρου» υποστηρίζοντας ότι η ΕΕ λειτουργεί ενάντια στην Τουρκία.

Σε ομιλία του στην κοινοβουλευτική ομάδα του κόμματός του, ο Ντεβλέτ Μπαχτσελί ανέφερε «προειδοποιώ όλους, είμαστε ενώπιον μιας πολύ μεγαλύτερης περιόδου χάους», προσθέτοντας ότι «η σύνοδος κορυφής της ΕΕ πραγματοποιήθηκε στις Βρυξέλλες. Σε αυτή την Σύνοδο Κορυφής αγνοήθηκε για άλλη μια φορά η Τουρκία».

Σύμφωνα με τον ίδιο, «ενώ η ανθρωπότητα βιώνει μια ηθική κατάρρευση, το γεγονός ότι η ΕΕ εξακολουθεί να παίζει μπάλα στο δικό της γήπεδο αποτελεί έλλειψη σοβαρότητας».

«Η σύσταση της ΕΕ προς τη χώρα μας να μείνει μακριά από μονομερείς ενέργειες στην ανατολική Μεσόγειο, διαφορετικά οι κυρώσεις θα τεθούν σε εφαρμογή είναι μια προχωρημένη απειλή. Οι σχέσεις με την ΕΕ είναι κομβικές», υποστήριξε ο Ντεβλέτ Μπαχτσελί.

Ο ηγέτης του ακροδεξιού κόμματος κατηγόρησε επίσης την ΕΕ ότι «εγκατέλειψε την επικαιροποίηση και βελτίωση της Συμφωνίας Τελωνειακής Ένωσης στις πρωτοβουλίες της Ελλάδας και της νοτίου Κύπρου».

«Η ΕΕ δεν είναι ειλικρινής, δεν είναι καθόλου δίκαιη, καθόλου δημοκρατική. Επιπλέον, λειτουργεί ενάντια στην Τουρκία», υποστήριξε ο Ντεβλέτ Μπαχτσελί.

Πηγή:ΚΥΠΕ

Share
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ

Share