X

FinancialNews App

Nine Bridge Media Ltd

GET - on the App Store

HomeΠΟΛΙΤΙΚΗΔεν θα διστάσω να αναλάβω πολιτικές ευθύνες που αναλογούν στην Κυβέρνηση, δηλώνει...

Δεν θα διστάσω να αναλάβω πολιτικές ευθύνες που αναλογούν στην Κυβέρνηση, δηλώνει ο Πρόεδρος

Αφού μελετήσουμε το πόρισμα με προσοχή δεν θα διστάσω να αναλάβω πολιτικές ευθύνες που αναλογούν στην παρούσα Κυβέρνηση, δήλωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Αναστασιάδης, προειδοποιώντας παράλληλα ότι όσοι εκμεταλλεύτηκαν κενά, ελλείψεις και αδυναμίες «δεν θα πρέπει να κοιμούνται ήσυχα».

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας απαντούσε σε ερωτήσεις δημοσιογράφων εξερχόμενος του Προεδρικού μετά την παρουσίαση του 4ου Πυλώνα του Σχεδίου «Κύπρος-το Αύριο»: Προς μια Ψηφιακή Εποχή.

Κληθείς να σχολιάσει το πόρισμα της Ερευνητικής Επιτροπής για τις Πολιτογραφήσεις ο Πρόεδρος ανέφερε ότι δεν υπάρχει αμφιβολία ότι υπήρχαν κενά, υπήρχαν αδυναμίες, υπήρξαν παρανομίες, υπάρχουν και πειθαρχικές και ποινικές και άλλες ευθύνες, όπως και πολιτικές.

Σε σχέση με ενδεχόμενο ανασχηματισμό της Κυβέρνησης ο Πρόεδρος Αναστασιάδης είπε ότι κάλεσε τους αρχηγούς των κοινοβουλευτικών κομμάτων για να διερευνηθεί το ενδεχόμενο μιας ευρύτερα αποδεκτής Κυβερνήσεως, με στόχο, όπως είπε, όχι το διαμοιρασμό εξουσίας και οφικίων, αλλά να δούμε πως μπορεί συνεργαζόμενοι να βρούμε σύγκλιση έτσι ώστε με το Σχέδιο Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας να πετύχουμε στόχους που αφορούν την Κύπρο του αύριο, τη νέα γενιά.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Share
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ

Share