X

FinancialNews App

Nine Bridge Media Ltd

GET - on the App Store

HomeΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣΔιεξάγεται στις 28 – 30 Ιουλίου στη Λεμεσό το Beachpolistas World Tour

Διεξάγεται στις 28 – 30 Ιουλίου στη Λεμεσό το Beachpolistas World Tour

Πραγματοποιείται το τριήμερο 28-30 Ιουλίου, με τη συμμετοχή πολιστών από την Κύπρο, την Ελλάδα και άλλες χώρες το Beachpolistas World Tour, το οποίο αναμένεται να χαρίσει συναρπαστικές στιγμές στους λάτρεις της υδατοσφαίρισης.

Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση των διοργανωτών, το Beachpolistas World Tour θα λάβει χώρα στην αποβάθρα του παλιού λιμανιού στη Λεμεσό.

Το μεγαλύτερο διεθνές τουρνουά water polo, το οποίο έχει ήδη ταξιδέψει σε  Χιλή, Κροατία, Ελλάδα και Μεξικό, κάνει για όγδοη χρονιά σταθμό στη Λεμεσό, στο πλαίσιο των ΟΠΑΠ Λεμεσίων, της μεγαλύτερης αθλητικής διοργάνωσης της Κύπρου.

Το παρών τους στο τουρνουά αναμένεται να δώσουν επίσης πρώην και νυν πολίστες, ενώ σε αυτό περιλαμβάνονται αγώνες για μικρές ηλικίες, καθώς και ατομικοί και ομαδικοί διαγωνισμοί για το κοινό.

Συγκεκριμένα, η διοργάνωση περιλαμβάνει δύο κατηγορίες, την OPEN που θα διεξαχθεί Παρασκευή μέχρι Κυριακή (28 -30 /7) από τις 15:00 έως τις 22:00 και την U14 η οποία έχει προγραμματιστεί για το Σάββατο και Κυριακή (29 – 30/7) από τις 15:00 μέχρι τις 20:00.

Το Beachpolistas World Tour, τελεί υπό την αιγίδα του Δήμου Λεμεσού.

Πηγή:ΚΥΠΕ

Share
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ

Share