X

FinancialNews App

Nine Bridge Media Ltd

GET - on the App Store

HomeΟΙΚΟΝΟΜΙΑΕΒΕΠ: Πολιτική η απόφαση για υλοποίηση του δρόμου αεροδρομίου-Πάφου

ΕΒΕΠ: Πολιτική η απόφαση για υλοποίηση του δρόμου αεροδρομίου-Πάφου

Η υλοποίηση του δρόμου Πάφου-Αεροδρομίου είναι καθαρά πολιτική, δήλωσε στο ΚΥΠΕ ο Διευθυντής του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Πάφου, Μαρίνος Στυλιανού, προσθέτοντας πως ο αρμόδιος Υπουργός θα μελετήσει την γνωμοδότηση και το πως μπορούν να ξεπεραστούν τα οποιαδήποτε προβλήματα.

Σε δηλώσεις του στο ΚΥΠΕ ο κ. Στυλιανού ανέφερε πως η Περιβαλλοντική Αρχή έχει εκδώσει αρνητική γνωμάτευση και το Επιμελητήριο αναμένει επισήμως και έχει ζητήσει από τον αρμόδιο Υπουργό να κοινοποιηθεί η γνωμάτευση.

Αναμένουμε και εμείς την επίσημη γνωμοδότηση την οποία ως Επιμελητήριο μαζί με τους συνεργάτες μας θα την προωθήσουμε στους αρμόδιους εμπειρογνώμονες για ανάλυση, είπε.

Ο κ. Στυλιανού είπε ότι το ΕΒΕ θα προωθήσει την γνωμοδότηση σε εμπειρογνώμονες για τα εξεταστεί κατά πόσο λήφθηκαν υπόψη οι εναλλακτικές λύσεις που εισηγήθηκε το Επιμελητήριο.

Όσον αφορά την Μαρίνα της Πάφου στην περιοχή των Ποτίμων ο κ. Στυλιανού δήλωσε στο ΚΥΠΕ πως το ΕΒΕ Πάφου παρακολουθεί στενά τα χρονοδιαγράμματα και, όπως αναφέρθηκε δια στόματος του αρμόδιου Υφυπουργού Τουρισμού, θα προκηρυχτεί η προσφορά για την εξεύρεση συμβούλων που θα βοηθήσουν το Υφυπουργείο να καταθέσει τα έγγραφα για τον διεθνή διαγωνισμό.

Εξέφρασε τέλος την ελπίδα, το Υφυπουργείο Τουρισμού να προκηρύξει την προσφορά πριν από το τέλος του Αυγούστου.

Πηγή:ΚΥΠΕ

Share
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ

Share