X

FinancialNews App

Nine Bridge Media Ltd

GET - on the App Store

HomeΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣΈγραψε ιστορία ο Άρης συντρίβοντας την Μπάτε με 6-2

Έγραψε ιστορία ο Άρης συντρίβοντας την Μπάτε με 6-2

Συνεπής στο ραντεβού του με την ιστορία ήταν απόψε ο Άρης, ο οποίος έγραψε νέα σελίδα στο ντεπούτο του στο Champions League, κερδίζοντας με το εμφατικό 6-2 την Μπάτε Μπορίσοφ, σκορ που τον στέλνει (εκτός συγκλονιστικού απροόπτου) στον Γ’ Προκριματικό και στην απευθείας πρόκριση σε όμιλο του Conference League.

Ο αγώνας για τον Β’ προκριματικό γύρο του Champions League πραγματοποιήθηκε στο Στάδιο ΆλφαΜεγα. H ομάδα του Αλεξέι Σπιλέσφκι θα μπορούσε να κλειδώσει νωρίς την πρόκριση, αφού στο πρώτο ημίχρονο προηγείτο με 3-0, αλλά δέχθηκε δύο γκολ στην επανάληψη.

Ωστόσο, ένα ξέσπασμα της λεμεσιανής ομάδας στη συνέχεια της απέφερε άλλα τρία γκολ, καθιστώντας τον επαναληπτικό στην Ουγγαρία την ερχόμενη βδομάδα ως μια τυπική διαδικασία.

Το σκορ άνοιξε στο 17ο λεπτό ο Γκομίς με πετυχημένο κτύπημα πέναλτι, με τον Μπένγκτσον να διπλασιάζει τα γκολ για την ομάδα της Λεμεσού στο 32ο λεπτό, ενώ ο Μπάνε με αυτογκόλ διαμόρφωσε το 3-0 στο 40’, σκορ με το οποίο ολοκληρώθηκε το πρώτο ημίχρονο.

Στην επανάληψη, ο Κοντσεβόι μείωσε το σκορ σε 3-1 στο 48ο λεπτό, με τον Γκομίς να απαντά κάνοντας το 4-1 στο 60’. Η Μπάτε απάντησε στο 66’ με τον Καντάρκεβιτς να κάνει το 4-2 στο 66ο λεπτό.

Στο 83ο λεπτό ο Μόντνορ, που μπήκε αλλαγή, άνοιξε το λογαριασμό του με την λεμεσιανή ομάδα διαμορφώνοντας το 5-2. Η πίεση του Άρη στη συνέχεια είχε ως αποτέλεσμα να κερδίσει νέο πέναλτι στο 91’ το οποίο εκτέλεσε ο Στεπίνσκι διαμορφώνοντας το τελικό 6-2.

Στον επόμενο προκριματικό γύρο του Champions League, ο Άρης θα αντιμετωπίσει την νικήτρια της αναμέτρησης μεταξύ της Ρακόβ Τσεστόχοβα από την Πολωνία και Καραμπάγκ από το Αζερμπαϊτζάν.

Πηγή:ΚΥΠΕ

Share
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ

Share