X

FinancialNews App

Nine Bridge Media Ltd

GET - on the App Store

HomeΤΟΜΕΙΣΥΓΕΙΑΕιδοποίηση ασφάλειας για συσκευές ύπνου από το Υπουργείο Υγείας

Ειδοποίηση ασφάλειας για συσκευές ύπνου από το Υπουργείο Υγείας

Ειδοποίηση ασφάλειας για τον μετριασμό των πιθανών κινδύνων για την υγεία που σχετίζονται με ορισμένες συσκευές ύπνου και αναπνευστικής υποστήριξης, κάνει το Υπουργείο Υγείας σε σημερινή ανακοίνωση του.

Συγκεκριμένα, η Αρμόδια Αρχή Ιατροτεχνολογικού Εξοπλισμού πληροφορεί το κοινό για «την ειδοποίηση ασφαλείας που πραγματοποιεί η Philips Respironics για ορισμένες Συσκευές CPAP και Bi-Level PAP που χρησιμοποιούνται για την αναπνευστική υποστήριξη».

«Την ειδοποίηση ασφάλειας της Philips μπορείτε να βρείτε στον σύνδεσμο της FSN Philips Respironics», αναφέρεται.

Τα προβλήματα που διαπιστώθηκαν σχετίζονται με τον αφρό μείωσης θορύβου από πολυουρεθάνη με βάση τον πολυεστέρα (PE-PUR), ο οποίος χρησιμοποιείται στους αναπνευστήρες συνεχούς και μη συνεχούς αερισμού της Philips και παρουσιάζει ευαισθησία στη διάσπαση και στις εκπομπές πτητικών οργανικών ενώσεων, προστίθεται.

Καταλήγοντας το Υπουργείο Υγείας αναφέρει ότι, οι ασθενείς που έχουν στην κατοχή τους τις εν λόγω συσκευές θα πρέπει να επικοινωνήσουν με τον ιατρό τους ή τον πάροχο υγείας τους και να καταχωρίσουν τη συσκευή τους στον παρακάτω ιστότοπο της Philips: https://www.philipssrcupdate.expertinquiry.com/

Πηγή:ΚΥΠΕ

Share
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ

Share