X

FinancialNews App

Nine Bridge Media Ltd

GET - on the App Store

HomeΤΟΜΕΙΣΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΗ εμπειρία του E Commerce στην Κύπρο

Η εμπειρία του E Commerce στην Κύπρο

Πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 19 Μαΐου με μεγάλη επιτυχία, το διαδικτυακό συνέδριο του ΚΕΒΕ «Η Εμπειρία του E-Commerce στην Κύπρο – Βέλτιστες Πρακτικές» με τη συμμετοχή διακεκριμένων ομιλητών από τις εταιρείες Foody, AlphaMega, G.A.P. Vassilopoulos Group και Webarts.

Στο συνέδριο παρουσιάστηκαν οι εμπειρίες επιτυχημένων εταιρειών στο χώρο με αναφορές σε όλα τα στάδια που ακολούθησαν, από τη σύλληψη της ιδέας για εμπλοκή στο ηλεκτρονικό εμπόριο, τα εμπόδια που εμφανίστηκαν μέχρι το σημείο επίλυσης και την καθιέρωση τους.

Επιπρόσθετα, παρουσιάστηκαν οι άξονες που απαιτούνται να λαμβάνονται υπόψη από άτομα ή/και εταιρείες που επιθυμούν να εμπλακούν στο ηλεκτρονικό εμπόριο, όπως η δημιουργία ενός e-shop, η προβολή μέσω των μέσων κοινωνικής δικτύωσης και τοπικών πλατφόρμων, η ανάπτυξη του πελατολογίου, το Customer Lifetime Value, οι ασφαλείς τρόποι πληρωμών, η αποτελεσματική λειτουργία του καταστήματος σε σχέση με το απόθεμα (stock) της αποθήκης και διάφορα άλλα.

Το συνέδριο χαιρέτησαν η Υπουργός Ενέργειας, Εμπορίου και Βιομηχανίας Κυρία Νατάσα Πηλείδου, ο Υφυπουργός Έρευνας, Καινοτομίας και Ψηφιακής Πολιτικής Κύριος Κυριάκος Κόκκινος, και ο Πρόεδρος του ΚΕΒΕ Κύριος Χριστόδουλος Αγκαστινιώτης.

ΠΗΓΗ ΚΥΠΕ / ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΥΠΟΥ ΚΕΒΕ

Share
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ

Share