X

FinancialNews App

Nine Bridge Media Ltd

GET - on the App Store

HomeΕΙΔΗΣΕΙΣΚΥΠΡΟΣΕνημέρωσε το ΕΛΚ ο επικεφαλής της Κοινοβουλευτικής Ομάδας κ. Manfred Weber, για...

Ενημέρωσε το ΕΛΚ ο επικεφαλής της Κοινοβουλευτικής Ομάδας κ. Manfred Weber, για το αποτέλεσμα των Βουλευτικών Εκλογών στην Κύπρο

Κατά τη σημερινή συνεδρίαση της Πολιτικής Ομάδας του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος στο Ευρωκοινοβούλιο, ο ηγέτης του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος, Manfred Weber, προχώρησε σε ενημέρωση αναφορικά με το αποτέλεσμα των βουλευτικών εκλογών στην Κύπρο και την επικράτηση του Δημοκρατικού Συναγερμού.

Ο επικεφαλής της Πολιτικής μας Ομάδας κ. Weber τόνισε ότι η επιτυχία του Δημοκρατικού Συναγερμού είναι επιτυχία και για το Ευρωπαϊκό Λαϊκό Κόμμα και στέλνει το μήνυμα ότι η σοβαρότητα, η υπευθυνότητα και η πρόταξη θετικών προτάσεων, κερδίζουν απέναντι στον λαϊκισμό και στον μηδενισμό.

Επίσης σημείωσε ότι μέσα από το θετικό αποτέλεσμα του Δημοκρατικού Συναγερμού, επιβραβεύεται η ορθή πολιτική της διακυβέρνησης Αναστασιάδη στη διαχείριση της πανδημίας, στις κοινωνικές και οικονομικές της πολιτικές, καθώς και για τη σωστή παρουσία εντός Ευρωπαϊκής Ένωσης που έχει σαν αποτέλεσμα μεταξύ άλλων και τη διασφάλιση σημαντικών κονδυλίων για την Κύπρο, μέσα από τα ευρωπαϊκά ταμεία.

Θερμά συγχαρητήρια απηύθυναν τόσο ο επικεφαλής όσο και σύσσωμη η κοινοβουλευτική ομάδα του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος στον Πρόεδρο του Δημοκρατικού Συναγερμού κ. Αβέρωφ Νεοφύτου, με τον κ. Weber να διαβεβαιώνει ότι Eυρωπαϊκό Λαϊκό Κόμμα και Δημοκρατικός Συναγερμός, θα συνεχίσουν απρόσκοπτα τη συνεργασία τους σε όλα τα επίπεδα ενώ με την ευκαιρία επανέλαβε πως το ΕΛΚ στηρίζει τον αγώνα της Κύπρου για μια λύση στη βάση της Διζωνικής Δικοινοτικής Ομοσπονδίας και ότι η πρόταση της Τουρκίας για δυο κράτη δεν μπορεί να γίνει αποδεκτή.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Share
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ

Share