X

FinancialNews App

Nine Bridge Media Ltd

GET - on the App Store

HomeΤΟΜΕΙΣΤΟΜΕΑΣ ΑΚΙΝΗΤΩΝΕπίσημα εγκαίνια του Μεγαλεπήβολου Έργου της Winstonfield Property Developers – Winstonfield Residences

Επίσημα εγκαίνια του Μεγαλεπήβολου Έργου της Winstonfield Property Developers – Winstonfield Residences

Τα πρώτα επίσημα εγκαίνια του μεγαλεπήβολου έργου της «Winstonfield Property Developers» – “Winstonfield Residences”, πραγματοποιήθηκαν την Πέμπτη 1η Ιουλίου.
Τα επίσημα εγκαίνια έλαβαν χώρα στη Λεμεσό και επίτιμοι καλεσμένοι στη τελετή των εγκαινίων ήταν ο Δήμαρχος Γερμασόγειας κ. Κυριάκος Ξυδίας και ο Βουλευτής και Αντιπρόεδρος του ΔΗΣΥ κ. Ευθύμιος Δίπλαρος.

Η «Winstonfield Property Developers», δραστηριοποιείται στο τομέα της ανάπτυξης ακινήτων, προσφέροντας οικιστικά και εμπορικά ακίνητα, σε διακεκριμένους ιδιώτες και επενδυτές. Η φιλοσοφία της εταιρείας επικεντρώνεται στην κατασκευή ακινήτων εξαιρετικής ποιότητας σε προνομιακές τοποθεσίες με χαρακτηριστικά τα οποία εγγυώνται διαχρονικότητα.
Το υπερπολυτελές συγκρότημα διαμερισμάτων «Winstonfield Residences», με συστήματα πολλαπλής ελεγχόμενης πρόσβασης βρίσκεται σε μια από τις πιο φημισμένες περιοχές της Λεμεσού, στην παραλιακή περιοχή Δασούδι, μόλις 150m από τη θάλασσα.
Το συγκρότημα είναι μια συλλογή εννέα (9) πολυτελών διαμερισμάτων, δύο (2), τριών (3) υπνοδωματίων και ρετιρέ και ότι όλα τα διαμερίσματα έχουν μια εκλεπτυσμένη αισθητική και ισορροπία, συνδυάζοντας αρμονικά την κομψότητα, πολυτέλεια, άνεση και ποιότητα. Τα δύο ρετιρέ, που βρίσκονται στον τελευταίο όροφο του συγκροτήματος, προσδίδουν μοναδικότητα και έχουν αποκλειστική πρόσβαση σε ιδιωτική εξωτερική βεράντα (roof garden), πισίνα και κήπο.

Στο χαιρετισμό του στην εκδήλωση, ο κ. Μιχάλης Οικονομίδης, ο ιδρυτής της “Winstonfield Property Developers”, ανάφερε μεταξύ άλλων ότι το εν λόγω έργο είναι ένα από τα κομψότερα έργα της περιοχής με ανεμπόδιστη θέα στα καταγάλανα νερά της Μεσογείου και τόνισε ότι η προνομιακή θέση των υπερπολυτελών διαμερισμάτων της “Winstonfield Residences”, είναι μια συνειδητή επιλογή για τους αγοραστές που επιδιώκουν την απόκτηση ενός προνομιακού ακινήτου, προσδίδοντας παράλληλα σε ένα εκλεπτυσμένο τρόπο ζωής. Παράλληλα τo συγκεκριμένο έργο αποτελεί μια εξαιρετική επενδυτική επιλογή με αποδόσεις 7% ΡΟΙ.

Τα διαμερίσματα είναι διαθέσιμα για άμεση πώληση.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας:
T: +357 70003303, E: [email protected], W: www.winstonfield.com

Share
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ

Share