X

FinancialNews App

Nine Bridge Media Ltd

GET - on the App Store

HomeΕΙΔΗΣΕΙΣΕπίσκεψη Προέδρου κ. Αβέρωφ Νεοφύτου στο κολυμβητήριο Splash Activities

Επίσκεψη Προέδρου κ. Αβέρωφ Νεοφύτου στο κολυμβητήριο Splash Activities

Το κολυμβητήριο Splash Activities επισκέφτηκε σήμερα ο Πρόεδρος κ. Αβέρωφ Νεοφύτου. Ο κ. Αλέξης Πολεμίτης εκ μέρους της επιχείρησης, τόνισε τα εξής:

«Σήμερα είναι με μεγάλη μου χαρά και ικανοποίηση που μας επισκέφθηκε ο Πρόεδρος του Δημοκρατικού Συναγερμού κ. Αβέρωφ Νεοφύτου.
Ήρθε εδώ στις εγκαταστάσεις μας για να μας παρακολουθήσει να δει τις δουλειές μας να δει ότι υπάρχουν επιχειρήσεις με νέους επιχειρηματίες οι οποίοι ρίσκαραν αρκετά κυρίως σ’ αυτή τη δύσκολη χρονική περίοδο. Με μεγάλη μου χαρά έχω διαπιστώσει ότι θέλει να μας βοηθήσει, να στηρίξει με την παρουσία του εδώ, έτσι ώστε να βοηθήσουν και τις νέες επιχειρήσεις να προχωρήσουν σε δραστηριότητες οι οποίες παρέχουν ένα κοινωφελές σκοπό οι οποίες αναβαθμίζουν την ποιότητα ζωής των δημοτών της περιοχής μας».

Από την πλευρά του ο Πρόεδρος του Δημοκρατικού Συναγερμού τόνισε τα εξής:

«Θέλω να συγχαρώ τον Αλέξη Πολεμίτη γι’ αυτή την πρωτότυπη αλλά και δημιουργική δουλειά. Χαίρομαι τους νέους ανθρώπους που με πείσμα, μεράκι και γινάτι μέσα σε δύσκολες συνθήκες φτιάχνουν τη δική τους επιχείρηση. Που βοηθούν και κοινωνικά γιατί χρειάζεται τα μικρά παιδιά να έχουν δραστηριότητες που να διοχετεύουν την ενέργεια τους στο κολύμπι, στα παιχνίδια και όχι πίσω από μια οθόνη αιχμάλωτοι της νέας τεχνολογίας αλλά και που προσφέρεται το κέντρο του εδώ ως και κέντρο αποκατάστασης ανθρώπων είτε που είχαν κάποιο ατύχημα ή που έχουν κάποιο πρόβλημα.

Είναι με αυτό τον τρόπο που θα φτιάξουμε την καλύτερη Κύπρο και αγαπητέ Αλέξη το Ταμείο Ανάκαμψης, μας δίνει την ευκαιρία επιχειρήσεις σαν και τη δική σου να μπορούν να αποταθούν και να πάρουν στήριξη για την αναβάθμιση και των προσφερόμενων υπηρεσιών αλλά και της επέκτασης. Στόχος είναι να σταθούμε δίπλα στους νέους ανθρώπους που τολμούν στο επιχειρείν. Αυτή πρέπει να είναι η προτεραιότητα.

Η Κύπρος έχει λαμπρά μυαλά, χρειάζονται και οι υπάλληλοι και στο δημόσιο και στον ιδιωτικό τομέα περισσότερο όμως χρειάζεται ο τόπος και η οικονομία την επιχειρηματική δραστηριότητα και όταν βλέπω νέους όπως τον Αλέξη να τολμούν σε δύσκολες οικονομικές συνθήκες, και περήφανος γι’ αυτόν και τους συναδέλφους του νιώθω, αλλά και την υποχρέωση να τους πούμε ότι ως πολιτεία στο μέτρο των δυνατοτήτων μας θα είμαστε δίπλα τους».

Πηγή:ΚΥΠΕ

Share
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ

Share