X

FinancialNews App

Nine Bridge Media Ltd

GET - on the App Store

HomeΠΟΛΙΤΙΚΗΕπιτακτική ανάγκη να ψηφίσουν οι πολίτες δηλώνει ο απερχόμενος Πρόεδρος της Βουλής

Επιτακτική ανάγκη να ψηφίσουν οι πολίτες δηλώνει ο απερχόμενος Πρόεδρος της Βουλής

Είναι επιτακτική ανάγκη, οι πολίτες να έρθουν να ψηφίσουν, δήλωσε ο απερχόμενος Πρόεδρος της Βουλής, Αδάμος Αδάμου, ο οποίος, ασκώντας το εκλογικό του δικαίωμα, κάλεσε τους νεοεκλεγέντες βουλευτές να πιάσουν άμεσα δουλειά καθώς εκκρεμούν αρκετά νομοσχέδια.

Ο Αδάμος Αδάμου ψήφισε στις 11:00, στο Λύκειο Αγίου Ιωάννη (Κέντρο Ν’) στη Λεμεσό και σε δηλώσεις του ανέφερε ότι, σήμερα είναι η μέρα που ο κόσμος πρέπει να μιλήσει μέσα από τη ψήφο του και να επιλέξει αυτούς που θεωρεί ότι μπορούν να τον υπηρετήσουν καλύτερα στα προβλήματα που παρουσιάζει η κοινωνία των πολιτών.

«Έχουμε αρκετά προβλήματα και στη σύντομη θητεία μου, ως Πρόεδρος της Βουλής, προσπάθησα να προωθήσω και προώθησα όντως ορισμένα από τα θέματα», είπε και πρόσθεσε ότι αρκετά άλλα θέματα βρίσκονται σε εκκρεμότητα « τα οποία θα πρέπει να απασχολήσουν, αμέσως μόλις ορκιστεί, τη νέα Βουλή».

Ευχήθηκε δε αντοχή και υπομονή στους νεοεκλεγέντες βουλευτές, αφού όπως υπέδειξε, «πρέπει να τρέξουν πάρα πολλά νομοσχέδια, τα οποία έχουν μείνει ημιτελή.»

Καλώντας τους πολίτες να προσέλθουν στις κάλπες, ο απερχόμενος Πρόεδρος της Βουλής, είπε ότι «η αποχή δεν είναι λύση και πρέπει να το καταλάβουν όλοι, γιατί όσοι δεν πάνε να ψηφίσουν, τότε αφήνουν τους υπόλοιπους να ψηφίζουν εκείνους που μπορεί και να μην αντιπροσωπεύουν το σύνολο των πολιτών».

Είναι επιτακτική ανάγκη, συνέχισε, οι πολίτες να έρθουν να ψηφίσουν και ανέφερε πως δεν τιμά, ούτε το κράτος, ούτε τους πολίτες, η αύξηση της αποχής στις εκλογές.

Κληθείς να πει τι συμβουλεύει τους νέους βουλευτές, ο Αδάμος Αδάμου είπε πως «πρέπει όλοι να έχουν κατά νουν ότι είμαστε υπηρέτες του λαού και έτσι πρέπει να συμπεριφέρονται».

«Δεν παίρνουμε μια θέση και καθόμαστε σε μια καρέκλα και λέμε ότι ο σκοπός επιτεύχθηκε», ανέφερε και συμπλήρωσε πως «ο σκοπός θα επιτευχθεί όταν έρθουμε κοντά στον κόσμο και τα προβλήματα του, στα οποία να δίνουμε λύσεις μέσα από το Κοινοβούλιο».

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Share
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ

Share