X

FinancialNews App

Nine Bridge Media Ltd

GET - on the App Store

HomeΕΙΔΗΣΕΙΣΕρχόμενη εβδομάδα αναχωρεί η βοήθεια από εκστρατεία ΑΛΚ για πυρόπληκτους στην Ελλάδα

Ερχόμενη εβδομάδα αναχωρεί η βοήθεια από εκστρατεία ΑΛΚ για πυρόπληκτους στην Ελλάδα

Ολοκληρώθηκε η εκστρατεία που εξήγγειλε η Αρχή Λιμένων Κύπρου για συλλογή τροφίμων και ειδών πρώτης ανάγκης προς τους πυρόπληκτους στην Ελλάδα και η βοήθεια αναμένεται να ξεκινήσει το ταξίδι της αρχές της ερχόμενης εβδομάδας.

Η εκστρατεία είχε εξαγγελθεί στις 9 Αυγούστου και μέσα σε τέσσερις μέρες συγκεντρώθηκε ένας μεγάλος όγκος ειδών πρώτης ανάγκης στα λιμάνια Λεμεσού, Λάρνακας Πάφου και Λατσιού, δήλωσε η Αντιπρόεδρος του ΔΣ της Αρχής Λιμένων Τατιάνα Μιχαηλίδου.

Η κ. Μιχαηλίδου παρευρέθηκε το μεσημέρι στα γραφεία της ΑΛΚ στο λιμάνι Λεμεσού, όπου μέλη του Κινήματος Οικολόγων – Συνεργασίας Πολιτών παρέδωσαν τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης που συγκέντρωσαν το τελευταίο διήμερο, στο πλαίσιο της όλης εκστρατείας.

«Εκ μέρους του ΔΣ της ΑΛΚ θα ήθελα να ευχαριστήσω το προσωπικό της Αρχής, το κοινό και όλα τα οργανωμένα σύνολα, γιατί χωρίς δεύτερη σκέψη αγκάλιασαν την εκστρατεία μας και παρείχαν απλόχερα και με όλη τους την αγάπη την βοήθεια που χρειάζεται», είπε.

Η μεταφορά της βοήθειας αναμένεται να γίνει εντός της επόμενης εβδομάδας, ωστόσο το κατά πόσο θα αναχωρήσει από το λιμάνι της Λεμεσού ή της Λάρνακας θα εξαρτηθεί από την έκβαση της απεργίας στο λιμάνι Λεμεσού.

Πηγή:ΚΥΠΕ

Share
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ

Share