X

FinancialNews App

Nine Bridge Media Ltd

GET - on the App Store

HomeΕΙΔΗΣΕΙΣΕθελοντικές δράσεις αναπτύσσει η Ελληνική Τράπεζα

Εθελοντικές δράσεις αναπτύσσει η Ελληνική Τράπεζα

Εθελοντικές δράσεις με επίκεντρο τον άνθρωπο και το περιβάλλον, αναπτύσσει η Ελληνική Τράπεζα.

Σύμφωνα με ανακοίνωση, η Ομάδα Εθελοντών της Ελληνικής Τράπεζας που δημιουργήθηκε το 2020 από εθελοντές-μέλη του προσωπικού της Τράπεζας ενεργοποιήθηκε άμεσα, ανταποκρινόμενη στις ανάγκες που προέκυψαν μετά την πρόσφατη καταστροφική πυρκαγιά στις ορεινές περιοχές Λεμεσού και Λάρνακας. Οι εθελοντές της Τράπεζας μετέβησαν στο Συντονιστικό Κέντρο Σκαρίνου και ανέλαβαν δράση, προχωρώντας σε διαχωρισμό και κατανομή ειδών καθαρισμού και προσωπικής υγιεινής, με στόχο να παραδοθούν στους πληγέντες.

Εξάλλου, όπως αναφέρεται, μεταξύ άλλων, η Ελληνική Τράπεζα πραγματοποιεί σε σταθερή, πλέον, βάση εθελοντικές αιμοδοσίες για το προσωπικό της, σε συνεργασία με το Κέντρο Αίματος του Υπουργείου Υγείας, λαμβάνοντας όλα τα απαιτούμενα μέτρα για περιορισμό της εξάπλωσης του COVID-19. Η Ομάδα Εθελοντών αλλά και το προσωπικό του Οργανισμού ανταποκρίνονται ένθερμα σε αυτό το κάλεσμα. Εξ ου και η προσέλευση στις αιμοδοσίες που διοργανώνονται είναι ιδιαίτερα υψηλή.

«Συνεχής και αμετάθετος στόχος της Ελληνικής Τράπεζας είναι η προσφορά προς την κοινωνία. Οι εθελοντικές δραστηριότητες αποτελούν σταθερές ενέργειες, στις οποίες προβαίνει ο Οργανισμός στο πλαίσιο και της Εταιρικής Κοινωνικής του Ευθύνης. Αξίζει να αναφερθεί ότι η πανδημία και τα προβλήματα που προκάλεσε σε ομάδες πολιτών, δημιούργησαν την ανάγκη πρόσθετων και διαφοροποιημένων ενεργειών από τον Οργανισμό. Η Ελληνική Τράπεζα δεσμεύεται να συνεχίσει με τον ίδιο ζήλο την προσφορά προς τον άνθρωπο και το περιβάλλον, παρακινώντας, ταυτόχρονα το προσωπικό της να ασχοληθεί με τον εθελοντισμό», δήλωσε ο Γιώργος Σκλάβος, Επικεφαλής της Υπηρεσίας Εταιρικής Επικοινωνίας και Ταυτότητας της Ελληνικής Τράπεζας.

Πηγή:ΚΥΠΕ

Share
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ

Share