X

FinancialNews App

Nine Bridge Media Ltd

GET - on the App Store

HomeΤΟΜΕΙΣΈτοιμος για επίλυση χρόνιων ζητημάτων δηλώνει ο μεταβατικός ΑΕΔ της Ελληνικής Τράπεζας

Έτοιμος για επίλυση χρόνιων ζητημάτων δηλώνει ο μεταβατικός ΑΕΔ της Ελληνικής Τράπεζας

Την πρόθεσή του να προωθήσει αλλαγές και να χειριστεί χρόνια ζητήματα που εκκρεμούν στην τράπεζα, όπως τη συλλογική σύμβαση με το προσωπικό, εξέφρασε ο μεταβατικός Ανώτατος Εκτελεστικός Διευθυντής της Ελληνικής Τράπεζας, Αντώνης Ρούβας.

Ο κ. Ρούβας, μέχρι πρότινος Ανώτατος Οικονομικός Διευθυντής της τράπεζας διορίστηκε ως μεταβατικός ΑΕΔ μετά το «βελούδινο διαζύγιο» της τράπεζας με τον Γερμανό Όλιβερ Γκάτκζε.

«Αναλαμβάνω αυτή τη θέση με πλήρη επίγνωση των καθηκόντων του ρόλου αυτού. Από σήμερα σηκώνουμε μανίκια και συνεχίζουμε με τον ίδιο ζήλο και προσήλωση για την επίτευξη των στόχων μας» ανέφερε ο κ. Ρούβας σε μήνυμά του προς το προσωπικό της τράπεζας.

Τονίζοντας πως παρά τις προκλήσεις, «το επιχειρηματικό μας μοντέλο παραμένει ανθεκτικό», ο κ. Ρούβας επεσήμανε πως μια από τις βασικές προτεραιότητές του είναι η διαφύλαξη και ενδυνάμωση του επιχειρηματικού μοντέλου.

«Στηριζόμαστε σε γερές βάσεις και πρόθεσή μου είναι να προωθήσω αλλαγές και, με την καθοδήγηση του Διοικητικού Συμβουλίου, να χειριστούμε χρόνια ζητήματα, όπως για παράδειγμα τη συλλογική σύμβαση που εκκρεμεί», σημείωσε.

Σύμφωνα με τον κ. Ρούβα, κύριο μέλημα παραμένει η διαφύλαξη της σχέσης της τράπεζας με τους πελάτες και η απρόσκοπτη εξυπηρέτηση των αναγκών τους.

«Έχουμε την δυνατότητα και θα στηρίξουμε τα νοικοκυριά και τις επιχειρήσεις της Κύπρου, ενώ παράλληλα θα εντείνουμε τις προσπάθειές μας για την επίλυση του ζητήματος των μη εξυπηρετούμενων δανείων, με πλήρη στήριξη προς τις ευάλωτες ομάδες. Αντιλαμβανόμαστε πλήρως τον κοινωνικό μας ρόλο και θα σταθούμε στο ύψος των περιστάσεων», συμπλήρωσε.

Δήλωσε επίσης ιδιαίτερα ευτυχής γιατί έχει την «πλήρη στήριξη του Διοικητικού Συμβουλίου και της Διευθυντικής Oμάδας προς αυτή την κατεύθυνση».

«Για να πετύχουμε τους στόχους μας, πρέπει να κοιτάξουμε μπροστά και να δουλέψουμε όλοι μαζί συλλογικά και με αφοσίωση, ο καθένας από το δικό του πόστο.

Στο τέλος της ημέρας, η Τράπεζα είναι οι άνθρωποι της», κατέληξε ο μεταβατικός ΑΕΔ της Ελληνικής.

Πηγή:ΚΥΠΕ

Share
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ

Share