X

FinancialNews App

Nine Bridge Media Ltd

GET - on the App Store

HomeΟΙΚΟΝΟΜΙΑΚΥΠΡΟΣ«Ευγνωμοσύνη και τιμή» εξέφρασε η νέα Πρόεδρος του νομοθετικού σώματος εισερχόμενη στη...

«Ευγνωμοσύνη και τιμή» εξέφρασε η νέα Πρόεδρος του νομοθετικού σώματος εισερχόμενη στη Βουλή

«Ευγνωμοσύνη και τιμή» δήλωσε ότι νιώθει η Πρόεδρος της Βουλής Αννίτα Δημητρίου εισερχόμενη στο κτήριο της Βουλής των Αντιπροσώπων και κατευθυνόμενη στο γραφείο της για να παραλάβει τα ηνία της προεδρίας του νομοθετικού σώματος από τον προκάτοχο της, Αδάμο Αδάμου.

«Με συνεργασίες και σύμπνοια μπορούμε να καταφέρουμε περισσότερα και κυρίως να ανταποκριθούμε στις προσδοκίες των πολιτών» ανέφερε η κ. Δημητρίου.

Ευχαρίστησε ακολούθως τους Βουλευτές που την τίμησαν με την ψήφο τους και δηλώντας σίγουρη ότι «όλοι μαζί θα τα καταφέρουμε».

Η Πρόεδρος της Βουλής κατευθύνθηκε στο γραφείο της όπου την ανέμενε, ο τέως Πρόεδρος της Βουλής, Αδάμος Αδάμου, επιφυλάσσοντας της εγκάρδια υποδοχή.

Ο κ. Αδάμου κατεύθυνε τη νέα Πρόεδρο της Βουλής στη θέση του Προέδρου.

Η κ. Δημητρίου δήλωσε την εκτίμηση και την αγάπη της προς τον κ. Αδάμου τον οποίο ευχαρίστησε, επισημαίνοντας ότι από τη γνωριμία της με τον κ. Αδάμου στο Κοινοβούλιο διαπίστωσε ότι είναι ο άνθρωπος που στηρίζει όλους και του δήλωσε την αγάπη και τον σεβασμό της.

Ο κ. Αδάμου είπε ότι διακατέχεται από μεγάλη χαρά για την εκλογή της στην Προεδρία της Βουλής. Πρόσθεσε πως η νέα Πρόεδρος της Βουλής έχει όλα τα εχέγγυα, τις γνώσεις και την ικανότητα.

Είπε επίσης πως είναι μετριοπαθής άνθρωπος, που της αρέσει να συνθέτει ιδέες και απόψεις, να συμβιβάζει και συμβιβάζεται και να προχωρά, στοιχεία που αποτελούν τα χρειώδη για αυτόν που κάθεται στην καρέκλα του Προέδρου της Βουλής.

Σημείωσε πως ο Πρόεδρος της Βουλής και τα μέλη του Κοινοβουλίου είναι ταγμένοι να προχωρούν με γνώμονα το όφελος του Κύπριου πολίτη.

Συμπλήρωσε πως είναι βέβαιος ότι αυτό θα πράξει η Πρόεδρος της Βουλής και δήλωσε ότι θα είναι δίπλα της για να την βοηθήσει στο μεταβατικό στάδιο για πλήρη επιτέλεση των καθηκόντων της.

πηγή: ΚΥΠΕ

Share
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ

Share