X

FinancialNews App

Nine Bridge Media Ltd

GET - on the App Store

HomeΕΙΔΗΣΕΙΣΗ αγάπη και η προσφορά στο συνάνθρωπo καθρεφτίζουν την ιδιοσυγκρασία του Κύπριου,...

Η αγάπη και η προσφορά στο συνάνθρωπo καθρεφτίζουν την ιδιοσυγκρασία του Κύπριου, είπε ο Υπουργός Μεταφορών

Η αγάπη και η προσφορά στο συνάνθρωπό μας είναι πανανθρώπινες αξίες ως επίσης και οι αξίες συνυφασμένες με την Κύπρο καθρεφτίζοντας την ιδιοσυγκρασία του Κύπριου, δήλωσε το βράδυ της Τετάρτης, ο Υπουργός Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων, Γιάννης Καρούσου σε χαιρετισμό του στη συναυλία «Ωδές αγάπης» που διοργανώθηκε από το Κοινοτικό Συμβούλιο Επισκοπής.

Ο Υπουργός Μεταφορών, σύμφωνα με ανακοίνωση, είπε ότι «η συναυλία, πέραν από την πολιτιστική υφή της προάγει την πολύ σημαντική για την ανθρωπότητα έννοια της αγάπης προς τον συνάνθρωπό μας καθότι, μέρος των καθαρών εσόδων της αποψινής εκδήλωσης θα δοθούν στον Παγκύπριο Σύνδεσμο για παιδιά με καρκίνο και συναφείς παθήσεις Ένα Όνειρο Μία Ευχή’».

Πρόσθεσε ότι η παρουσία όλων στην συναυλία του καταξιωμένου καλλιτέχνη Κώστα Μακεδόνα, «ενισχύει τις εθελοντικές υπηρεσίες που προσφέρουν τα μέλη του Συνδέσμου για επίτευξη των σκοπών του που αφορούν την εκπλήρωση ευχών των καρκινοπαθών παιδιών, την οικονομική στήριξη των οικογενειών τους και την παροχή ψυχολογικής υποστήριξης τόσο στα παιδιά όσο και στο οικογενειακό τους περιβάλλον».

Για αυτό τον λόγο, είπε ο κ. Καρούσος, «πρέπει να στηρίζουμε εκδηλώσεις όπως αυτή οι οποίες μας υπενθυμίζουν την ουσία της ζωής».

Πηγή:ΚΥΠΕ

Share
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ

Share