X

FinancialNews App

Nine Bridge Media Ltd

GET - on the App Store

HomeΑΠΟΨΕΙΣΙστορική στιγμή η κατάθεση για UFO στο Κογκρέσο, δήλωσε ο Γ. Δανός

Ιστορική στιγμή η κατάθεση για UFO στο Κογκρέσο, δήλωσε ο Γ. Δανός

Μεγάλη ιστορική στιγμή χαρακτήρισε ο Πρόεδρος του Κυπριακού Οργανισμού Εξερεύνησης Διαστήματος (CSEO) Γιώργος Δανός την ακρόαση ενώπιον Επιτροπής του Αμερικανικού Κογκρέσου για τα ανεξήγητα εναέρια φαινόμενα που έχουν καταγραφεί από πιλότους.

Σε δηλώσεις του στο ΚΥΠΕ για το θέμα αυτό, είπε ότι αυτή η εξέλιξη ανοίγει τον δρόμο για διαφάνεια στο θέμα των αγνώστου ταυτότητας ιπτάμενων αντικειμένων (ΑΤΙΑ, UFO).

Σημειώνεται ότι στην ακρόαση ενώπιον των Αμερικανών βουλευτών κατέθεσαν πρώην αξιωματικοί των ενόπλων δυνάμεων, οι οποίοι έκαναν λόγο για μυστηριώδη ιπτάμενα αντικείμενα με εξωτικά υλικά, για πιλότους βιολογικής μη γήινης προέλευσης αλλά και για μυστικά προγράμματα για κατανόηση και ενσωμάτωση των εξωγήινων τεχνολογιών στις δικές μας ανθρώπινες τεχνολογίες.

Μεγάλη ιστορική στιγμή

Κληθείς από το ΚΥΠΕ να σχολιάσει το θέμα αυτό, ο κ. Δανός είπε ότι πρόκειται για ” μια μεγάλη ιστορική στιγμή”.

Εξήγησε ότι “μόνο και μόνο, ότι το Κογκρέσο είχε αυτή την ακρόαση είναι κάτι που δεν έχει ποτέ ξαναγίνει ανοίγοντας τον δρόμο για διαφάνεια στο θέμα των αγνώστου ταυτότητας ιπτάμενων αντικειμένων”.

Ανέφερε ότι υψηλά ιστάμενα πρόσωπα με την μέγιστη απόρρητη πρόσβαση σε δεδομένα και συμβάντα, κατέθεσαν γεγονότα και δεδομένα στο Κογκρέσο “σε ένα κλίμα ενθουσιασμού από το κοινό και ένα εντυπωσιακά θετικό κλίμα από τους γερουσιαστές”.

Πιλότοι βιολογικής μη γήινης προέλευσης και μυστικά προγράμματα

Οι μάρτυρες ενώπιον του Κογκρέσου, είπε ο κ. Δανός, κατέθεσαν “ότι σκάφη εξωγήινης προέλευσης με εξωτικά υλικά και τεχνολογικές δυνατότητες που ξεπερνούν τις δικές μας κατά εκατοντάδες χρόνια, καθώς και οι πιλότοι αυτών που είναι βιολογικής μη γήινης προέλευσης, είναι εδώ και κάπου 80 χρόνια στην κατοχή μυστικών προγραμμάτων”.

Επιπλέον, είπε ότι κατέθεσαν ακόμη “για συμβάντα με επαφές τέτοιων σκαφών με σκάφη της πολεμικής αεροπορίας, και δήλωσαν ότι μόνο το 5% τέτοιων επαφών καταγράφονται λόγω ενός κλίματος άρνησης και γελοιοποίησης”.

“Κατέθεσαν για μυστικά προγράμματα που προσπαθούν να κατανοήσουν, χρησιμοποιήσουν και ενσωματώσουν αυτές τις τεχνολογίες στην ανθρώπινη τεχνολογική δυνατότητα” υπογράμμισε ο κ. Δανός.

Είπε ότι το θέμα τώρα άνοιξε και όλες οι μεγάλες εφημερίδες γράφουν σήμερα για την “νέα διαφάνεια στο θέμα των ATIA”.

Δεν είμαστε μόνοι στο σύμπαν

Ερωτηθείς τι σημαίνει αυτό για την ανθρωπότητα, ο κ. Δανός είπε “ότι όχι μόνο δεν είμαστε μόνοι, αλλά μας επισκέπτονται και ήδη αξιοποιούμε τις αναπτυγμένες τους τεχνολογίες”.

“Εύχομαι με σκοπό το καλό της ανθρωπότητας και για προστασία του πλανήτη μας” κατέληξε.

Πηγή:ΚΥΠΕ

Share
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ

Share