X

FinancialNews App

Nine Bridge Media Ltd

GET - on the App Store

HomeΕΙΔΗΣΕΙΣΚατεδαφίζονται τα τελευταία παραπήγματα στην περιοχή «Παμπούλα»

Κατεδαφίζονται τα τελευταία παραπήγματα στην περιοχή «Παμπούλα»

Ολοκληρώνεται σήμερα η κατεδάφιση των τριών εγκαταλελειμμένων παραπηγμάτων, στην περιοχή «Παμπούλα» στη Λάρνακα, τα οποία είχαν θεωρηθεί επικίνδυνα.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του Δήμου Λάρνακας «τα συγκεκριμένα παραπήγματα έχουν εγκαταλειφθεί από τον ιδιοκτήτη τους και συχνά γίνονται εστία βανδαλισμών και εμπρησμών. Για τον λόγο αυτό ο Δήμος Λάρνακας είχε ξεκινήσει τις διαδικασίες ετοιμασίας εγγράφων προσφορών για κατεδάφιση τους αλλά και για αφαίρεση των πατωμάτων των οικοδομών που είχαν ήδη κατεδαφιστεί».

Η βιομηχανική περιοχή, «Παμπούλας» η οποία που βρίσκεται παρόδια της Λεωφόρου Αρχιεπισκόπου Μακαρίου Γ’ «εμπίπτει στη δικαιοδοσία του Υπουργείου Ενέργειας, Εμπορίου και Βιομηχανίας και παρουσίαζε σοβαρά προβλήματα οχληρίας σε βαθμό που αποτελούν κίνδυνο για τη δημόσια υγεία και ασφάλεια».

Ο Δήμος Λάρνακας πέραν της αποκοπής χόρτων και άγριας βλάστησης και τον καθαρισμό του παράπλευρου καναλιού, τουλάχιστον τρεις φορές το χρόνο, με δική του πρωτοβουλία προβαίνει σε συχνές ενέργειες καθαρισμού και απομάκρυνσης σκουπιδιών και άλλων αντικείμενων.

Το Δημοτικό Συμβούλιο «είχε επισημάνει πολλές φορές στο Υπουργείο Ενέργειας, Εμπορίου και Βιομηχανίας την απαράδεκτη κατάσταση της περιοχής, η οποία βρίσκεται στο κέντρο της πόλης. Παράλληλα, είχε προβεί και σε εισηγήσεις για εκμίσθωση του χώρου στο Δήμο Λάρνακας για αξιοποίηση του».

Πηγή:ΚΥΠΕ

Share
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ

Share