X

FinancialNews App

Nine Bridge Media Ltd

GET - on the App Store

HomeΠΟΛΙΤΙΚΗΚυπριακό, Μέση Ανατολή, διμερείς σχέσεις, περιφερειακά συζήτησαν ΠτΔ-Αμπάς

Κυπριακό, Μέση Ανατολή, διμερείς σχέσεις, περιφερειακά συζήτησαν ΠτΔ-Αμπάς

Οι εξελίξεις στο Κυπριακό, το Μεσανατολικό, οι διμερείς σχέσεις και οι περιφερειακές εξελίξεις απασχόλησαν τις συνομιλίες του Προέδρου Χριστοδουλίδη με τον Πρόεδρο της Παλαιστίνης Μαχμούντ Αμπάς με αντιπροσωπείες Κύπρου – Παλαιστίνης.

Όπως αναφέρει ανακοίνωση της Προεδρίας, ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης και τα μέλη της κυπριακής αντιπροσωπείας μετέβησαν το πρωί στη Ραμάλα από το Αμμάν με ελικόπτερα που παραχώρησαν οι Ένοπλες Δυνάμεις της Ιορδανίας.

Αμέσως μετά την άφιξη του στη Ραμάλα, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας επισκέφθηκε το Μαυσωλείο του Γιάσερ Αραφάτ, όπου κατέθεσε στεφάνι και ξεναγήθηκε στο Μουσείο Αράφατ.

Ακολούθως μετέβη στο Προεδρικό Μέγαρο, όπου θα έτυχε  υποδοχής από τον Πρόεδρο Αμπάς, ενώ στρατιωτικό άγημα απέδιδε τιμές.

Έγινε ανάκρουση των Εθνικών Ύμνων και στη συνέχεια οι δύο Πρόεδροι είχαν διευρυμένες συνομιλίες με τις αντιπροσωπείες Κύπρου – Παλαιστίνης.

Θα ακολουθήσουν υπογραφή Μνημονίου Συνεργασίας και δηλώσεις των δύο Προέδρων στα ΜΜΕ,καθώς και κατ΄ιδίαν συνάντηση των δύο Προέδρων.

Πηγή:ΚΥΠΕ

Share
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ

Share