X

FinancialNews App

Nine Bridge Media Ltd

GET - on the App Store

HomeΕΙΔΗΣΕΙΣΛειτουργία θεραπευτικού κέντρου ενηλίκων για τζόγο στην επαρχία Αμμοχώστου

Λειτουργία θεραπευτικού κέντρου ενηλίκων για τζόγο στην επαρχία Αμμοχώστου

Τη λειτουργία θεραπευτικού κέντρου ενηλίκων που αντιμετωπίζουν προβλήματα σχετικά με την ενασχόληση με τα τυχερά παιχνίδια στην επαρχία της Αμμοχώστου σηματοδότησε η χθεσινή υπογραφή συμφωνίας χρηματοδότησης μεταξύ της Αρχής Αντιμετώπισης Εξαρτήσεων Κύπρου (ΑΑΕΚ), της Εθνικής Αρχής Στοιχημάτων (ΕΑΣ) και του ΚΕΝΘΕΑ.

Σύμφωνα με δελτίο Τύπου της  ΑΑΕΚ η έναρξη του προγράμματος στην επαρχία Αμμοχώστου αναμένεται να ξεκινήσει τον Σεπτέμβριο του 2023.

Προστίθεται ότι η ΑΕΕΚ και η Εθνική Αρχή Στοιχημάτων (ΕΑΣ), λειτουργώντας στη βάση της Εθνικής Στρατηγικής για Αντιμετώπιση των Εξαρτήσεων 2021-28 και της Στρατηγικής Ασφαλούς Παιχνιδιού 2022-2025, υλοποίησαν την κοινή τους προτεραιότητα για τη λειτουργία ενός θεραπευτικού κέντρου για τα άτομα που αντιμετωπίζουν προβλήματα σχετικά με την ενασχόληση με τα τυχερά παιχνίδια στην επαρχία Αμμοχώστου, όπου δεν υφίσταται άλλη διαθέσιμη υπηρεσία για τον σκοπό αυτό.

Σημειώνεται στο εν λόγω πλαίσιο και σε συνέχεια πρόσκλησης υποβολής προτάσεων από την ΑΑΕΚ, αποφασίστηκε η ανάθεση της σύμβασης στο ΚΕΝΘΕΑ.

«Με την υπογραφή της Συμφωνίας οι τρεις φορείς δεσμευτήκαν σε μια αγαστή συνεργασία προς όφελος πάντα των ατόμων που χρειάζονται βοήθεια», καταλήγει η ανακοίνωση.

Πηγή:ΚΥΠΕ

Share
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ

Share