X

FinancialNews App

Nine Bridge Media Ltd

GET - on the App Store

HomeΕΙΔΗΣΕΙΣΝ’ αξιοποιήσουμε τις δυνατότητες για το τουριστικό μας προϊόν δήλωσε ο Πρόεδρος...

Ν’ αξιοποιήσουμε τις δυνατότητες για το τουριστικό μας προϊόν δήλωσε ο Πρόεδρος του ΔΗΣΥ

Η Ελλάδα είναι οι κήποι της Ευρώπης και η Κύπρος το παραλιακό εξοχικό όλων των Ευρωπαίων, δήλωσε σήμερα ο Πρόεδρος του ΔΗΣΥ, Αβέρωφ Νεοφύτου, χαιρετίζοντας τη συνεργασία των Υφυπουργείων Τουρισμού Ελλάδας και Κύπρου και τονίζοντας την ανάγκη αξιοποίησης των πλεονεκτημάτων μας για το τουριστικό μας προϊόν.

Ο κ.Νεοφύτου, ο οποίος επισκέφθηκε το πρωί το κρουαζιερόπλοιο Jewel of the Seas, μαζί με τους Υφυπουργούς Τουρισμού Ελλάδας και Κύπρου, Σοφία Ζαχαράκη και Σάββα Περδίο, τον Υφυπουργό Ναυτιλίας, Βασίλη Δημητριάδη και τον Πρόεδρο του ΠΑΣΥΞΕ Λεμεσού, Χάρη Θεοχάρους, ανέφερε ότι, μπορεί να είμαστε δυο διαφορετικές χώρες, όμως έχουμε πολλά κοινά, μεταξύ αυτών και στο κομμάτι του τουρισμού.

«Η Ελλάδα είναι οι κήποι της Ευρώπης όμως και η Κύπρος μας είναι το παραλιακό εξοχικό όλων των Ευρωπαίων», είπε και πρόσθεσε πως «όποια γωνιά της Κύπρου και να επισκεφθείς, θα απολαύσεις τη φύση αλλά θα βλέπεις και τη θάλασσα».

Είναι αυτές τις δυνατότητες που πρέπει να αξιοποιήσουμε για το τουριστικό μας προϊόν, είπε, ενώ απευθυνόμενος προς την κ. Ζαχαράκη, της υπέδειξε ότι κατά την επίσκεψη της, θα της δοθείς η ευκαιρία να γνωρίσει ότι, «Κύπρος δεν είναι μόνο τα ξενοδοχεία κοντά στη θάλασσα, είναι και η κουλτούρα, η παράδοση, η ιστορία μας».

Εκφράζοντας τις ευχαριστίες του για την επίσκεψη της Ελληνίδας Υφυπουργού, ο Πρόεδρος του ΔΗΣΥ είπε πως «στα δύσκολα, απέδειξε η Κύπρος και η Ελλάδα, ότι έχουν καλούν τιμονιέρηδες, τον Κυριάκο Μητσοτάκη στην Ελλάδα και τον Νίκο Αναστασιάδη στην Κύπρο».

Ο Πρόεδρος του ΔΗΣΥ και οι Υφυπουργοί ξενάγησαν ακολούθως την κ.Ζαχαράκη στην κοινότητα Λάνιας και σε χώρους που προβάλλουν την παράδοση και την ιστορία του τόπου μας.

Πηγή:ΚΥΠΕ

Share
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ

Share