X

FinancialNews App

Nine Bridge Media Ltd

GET - on the App Store

HomeΕΙΔΗΣΕΙΣΟ ΠτΔ καλεί όλους να δουν τοποθέτηση Κομισιόν για καύσιμα από κατεχόμενα

Ο ΠτΔ καλεί όλους να δουν τοποθέτηση Κομισιόν για καύσιμα από κατεχόμενα

Η δήλωση της Ευρωπαϊκής Επιτροπής ως έγινε σήμερα μας βρίσκει απόλυτα σύμφωνους και προτρέπω όλους να τη δουν, δήλωσε απόψε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, σε ερώτηση για την κριτική που ασκείται για την προμήθεια καυσίμων από τα κατεχόμενα και την πρόθεση επιβολής προστίμου.

“Η Κυβέρνηση εφαρμόζει τον κανονισμό, όπως προβλέπεται από την Ευρωπαϊκή Ενωση και η Ευρωπαϊκη Ενωση σήμερα, όπως τοποθετήθηκε, λέει για όταν γίνεται αυτή η χρήση περιστασιακά”, ανέφερε.

Σημείωσε ότι υπάρχει ένας κανονισμός για τον οποίο και η Κυπριακή Δημοκρατία συμφωνεί “και εμείς τηρούμε, εφαρμόζουμε αυτό τον κανονισμό”.

“Συμφωνώ με την τοποθέτηση της Ευρωπαϊκής Επιτροπής. Δείτε τι λέει. Για αξιοποίηση περιστασιακά. Σε διαφορετική περίπτωση γίνεται εμπορικού χαρακτήρα, δημιουργείται αθέμιτος ανταγωνισμός και πολλά άλλα προβλήματα”, ανέφερε.

Ερωτηθείς είπε ότι όταν υπάρχουν καταγγελίες πρέπει να διερευνώνται.

“Όταν κάποιοι επιχειρούν να αξιοποιήσουν για εμπορικούς σκοπούς, ξεφεύγουν του πλαισίου του κανονισμού και θα πρέπει να εξετάζονται φυσικά. Η δήλωση της Επιτροπής ως έγινε σήμερα, και προτρέπω όλους να τη δουν, μας βρίσκει απόλυτα σύμφωνους”, κατέληξε.

Πηγή:ΚΥΠΕ

Share
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ

Share