X

FinancialNews App

Nine Bridge Media Ltd

GET - on the App Store

HomeΕΙΔΗΣΕΙΣΚΥΠΡΟΣΟ Βουλευτής ΕΔΕΚ Ηλίας Μυριάνθους τοποθετείται για πτητικό πρόγραμμα εταιριών

Ο Βουλευτής ΕΔΕΚ Ηλίας Μυριάνθους τοποθετείται για πτητικό πρόγραμμα εταιριών

Ο Βουλευτής ΕΔΕΚ Ηλίας Μυριάνθους σε σχετική ανακοίνωσή του αναφορικά με το τις σημερινές δηλώσεις του Υπουργού Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων κ. Καρούσου σχετικά με την εξαγγελία νέων πτήσεων που αφορούν το δρομολόγιο Λάρνακα–Αθήνα–Λάρνακα (δύο φορές την εβδομάδα), αναφέρει ότι αυτό δεν είναι αρκετό και προκαλεί μεγάλη ταλαιπωρία για τους κατοίκους της Επαρχίας Πάφου.

Απαιτείται όπως, το πτητικό πρόγραμμα των αεροπορικών εταιρειών τα οποία πραγματοποιούν δρομολόγια Κύπρου–Ελλάδας να αναθεωρηθούν άμεσα και να προστεθούν επιπλέον δρομολόγια Πάφος– Αθήνα– Πάφος.

Είναι άδικο και άνισο, δήλωσε, για μια Επαρχία όπως είναι η Πάφος και η οποία έχει ένα μεγάλο αριθμό συμπολιτών που ταξιδεύουν (είτε για επαγγελματικούς λόγους, είτε για ιατρικούς λόγους, είτε είναι φοιτητές, κλπ.) από και προς την Αθήνα, να μην μπορούν να εξυπηρετούνται από τον Διεθνή Αερολιμένα Πάφου.

Ως εκ τούτου, η Κυβέρνηση καλείται μαζί με την Εκτελεστική Εξουσία και το Αρμόδιο Υπουργείο, να λάβουν πολιτικές αποφάσεις για την εξεύρεση λύσεων αυτού του προβλήματος το συντομότερο δυνατόν.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Share
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ

Share