X

FinancialNews App

Nine Bridge Media Ltd

GET - on the App Store

HomeΕΙΔΗΣΕΙΣΟκτώ ετών το κοριτσάκι που σκοτώθηκε στο σχολείο στο Γουίμπλεντον

Οκτώ ετών το κοριτσάκι που σκοτώθηκε στο σχολείο στο Γουίμπλεντον

Ηλικίας οκτώ ετών ήταν το κορίτσι που σκοτώθηκε το πρωί σε ιδιωτικό δημοτικό σχολείο θηλέων στο Γουίμπλεντον του νοτιοδυτικού Λονδίνου, στον προαύλιο χώρο του οποίου εισήλθε αυτοκίνητο αφού η οδηγός του έχασε τον έλεγχο.

Η αξιωματικός της αστυνομίας που έκανε την επίσημη ενημέρωση βούρκωσε μιλώντας για ένα «τραγικό δυστύχημα». Δεν έδωσε άλλες λεπτομέρειες για τις συνθήκες του δυστυχήματος, πέραν του ότι δεν πρόκειται για τρομοκρατικό χτύπημα και ότι η οδηγός, ηλικίας 40-49 ετών, έχει συλληφθεί για πρόκληση θανάτου λόγω επικίνδυνης οδήγησης.

Όπως είπε, μελετώνται οι μαρτυρίες που έχουν ληφθεί και υλικό από κάμερες κλειστών κυκλωμάτων τηλεόρασης. Πιστεύεται ότι η οδηγός υπέστη κάποιο ιατρικό επεισόδιο την ώρα που οδηγούσε.

Εκπρόσωπος της Υπηρεσίας Ασθενοφόρων έκανε λόγο για παροχή πρώτων βοηθειών σε 16 τραυματίες, δέκα εκ των οποίων διακομίστηκαν στο νοσοκομείο, μεταξύ των οποίων το κορίτσι που τελικά υπέκυψε στα τραύματά του.

Στο προπαρασκευαστικό σχολείο Study φοιτούν μαθήτριες ηλικίας 4-11 ετών και έχει αναφερθεί ότι στον προαύλιο χώρο που εισήλθε το όχημα τύπου Land Rober διοργανωνόταν πάρτι για το τέλος της σχολικής χρονιάς.

Πηγή:ΚΥΠΕ

Share
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ

Share