X

FinancialNews App

Nine Bridge Media Ltd

GET - on the App Store

HomeΤΟΜΕΙΣΤΟΥΡΙΣΜΟΣ-ΕΣΤΙΑΣΗΟΣΙΚΑ: Οι προσπάθειες στρέφονται στην προσέλκυση εγχώριου τουρισμού

ΟΣΙΚΑ: Οι προσπάθειες στρέφονται στην προσέλκυση εγχώριου τουρισμού

Tον δικό τους αγώνα δίνουν οι ιδιοκτήτες των κέντρων αναψυχής για να στήσουν τις επιχειρήσεις τους μετά την επαναλειτουργία τους, σύμφωνα με τον πρόεδρο της Παγκύπριας Ομοσπονδίας Ιδιοκτητών Κέντρων Αναψυχής (ΟΣΙΚΑ) Νεόφυτο Θρασυβούλου.

Σε δηλώσεις του στο ΚΥΠΕ ο κ. Θρασυβούλου ανέφερε πως μετά το άνοιγμα από την 1η του μήνα των εσωτερικών χώρων οι προσπάθειες εστιάζονται στην προσέλκυση ντόπιου τουρισμού, ιδιαίτερα το τριήμερο του κατακλυσμού. Στόχος μας, είπε, είναι να δοθεί μια “πρώτη ανάσα” στις επιχειρήσεις. Ελπίδα, συνέχισε, των ιδιοκτητών κέντρων αναψυχής είναι η προσέλκυση τουρισμού σε μια προσπάθεια να αρχίσει να λειτουργεί κανονικά η οικονομία. Επεσήμανε, ακόμη, πως τα προβλήματα των επιχειρήσεων παραμένουν στο τραπέζι.

Όσον αφορά την επαναλειτουργία των κέντρων νυχτερινής διασκέδασης, από τις 10 Ιουνίου, είπε ότι παρατηρούνται κάποια προβλήματα που σχετίζονται με τον τρόπο στήριξης τους από πλευράς του Κράτους. Χαρακτήρισε επίσης δικαιολογημένο το αίτημα των ιδιοκτητών των κέντρων νυχτερινής διασκέδασης για μεγαλύτερη κρατική στήριξη αφού, όπως εξήγησε, το κράτος στήριξε μόνο τις 30 εβδομάδες του χρόνου δηλαδή του 50% του χρονικού περιθωρίου που παρέμειναν κλειστά.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Share
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ

Share