X

FinancialNews App

Nine Bridge Media Ltd

GET - on the App Store

HomeΟΙΚΟΝΟΜΙΑΚΥΠΡΟΣΠαγκύπριο συνέδριο για Μικρομεσαίες Επιχειρήσεις, διοργανώνει η Ελληνική Τράπεζα

Παγκύπριο συνέδριο για Μικρομεσαίες Επιχειρήσεις, διοργανώνει η Ελληνική Τράπεζα

Τη διοργάνωση παγκύπριου διαδικτυακού Συνεδρίου την Τετάρτη 26 Μαΐου 2021 για Μικρομεσαίες Επιχειρήσεις (ΜμΕ), όπου θα συζητηθούν οι δυσκολίες και οι προκλήσεις, που αντιμετωπίζουν οι ΜμΕ, ανακοίνωσε η Ελληνική Τράπεζα.

Σε ανακοίνωση η Ελληνική Τράπεζα αναφέρει ότι «οι μικρομεσαίες επιχειρήσεις αποτελούν τη ραχοκοκαλιά της κυπριακής οικονομίας, διαδραματίζοντας καίριο ρόλο για την ενίσχυση της ανταγωνιστικότητας και της απασχόλησης, με σημαντική συνεισφορά στο ΑΕΠ της χώρας», προσθέτοντας, ωστόσο, ότι «για να εξασφαλίσουν τη μακροπρόθεσμη επιβίωσή τους πρέπει να ανανεώνουν συνεχώς τα ανταγωνιστικά τους πλεονεκτήματα».

Σύμφωνα με την Ελληνική Τράπεζα, το συνέδριο είναι μέρος του ευρύτερου «Cyprus SMEs’ Project», το οποίο στοχεύει, όπως αναφέρει, στον εντοπισμό, στην ανάδειξη και στη δικτύωση αυτών των επιχειρήσεων.

Αναφέρει ότι, μεταξύ άλλων, περιλαμβάνει τη διοργάνωση ακόμα δύο επαρχιακών συνεδρίων, ένα για τις επαρχίες Αμμοχώστου και Λάρνακας και ένα για τις επαρχίες Λεμεσού και Πάφου, παρουσιάσεις και διεξαγωγή μεγάλης παγκύπριας έρευνας, στόχος της οποίας «θα είναι η ανάδειξη των αναγκών, των προκλήσεων και των προοπτικών για τις ΜμΕ».

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Share
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ

Share