X

FinancialNews App

Nine Bridge Media Ltd

GET - on the App Store

HomeΠΟΛΙΤΙΚΗΠολιτικό σχήμα από τους δημάρχους στα κατεχόμενα

Πολιτικό σχήμα από τους δημάρχους στα κατεχόμενα

Πολιτικό σχήμα δημιούργησαν ορισμένοι «δήμαρχοι» στα κατεχόμενα, σύμφωνα με τ/κ ΜΜΕ κάτι που έχει χαρακτηρισθεί και ως έκπληξη.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα Κίπρις ποστασί, στο νέο πολιτικό κόμμα μετέχουν οι «δήμαρχοι» Κερύνειας, Καραβά, Λαπήθου, Αγίου Επίκτητου Κερύνειας και Γιαλούσας. Το δημοσίευμα αναφέρει ότι πρόκειται για αρκετούς «δήμαρχους» που εκλέγηκαν ως ανεξάρτητα ενώ υπάρχουν κι άλλοι που εκλέγηκαν με το «κυβερνών» σήμερα ΚΕΕ και όχι μόνο στήριξαν την δημιουργία νέου κόμματος αλλά σκέφτονται να ενταχθούν κι αυτοί.

Σημειώνεται δε ότι αντιπροσωπεία αυτών των «δημάρχων» που είναι οι δημιουργοί του νέου κόμματος θα μεταβούν σήμερα στην Τουρκία και με την επιστροφή τους αναμένεται να κάνουν δηλώσεις.

Το παράπονο των «δημάρχων», γράφει η Κίπρις ποστασί, είναι ότι δεν μπορούν να προσφέρουν υπηρεσίες στους πολίτες και πως τελικά είναι αυτοί που έρχονται αντιμέτωποι με τα παράπονα του κόσμου. «Ας αναλάβουμε την πολιτική ευθύνη, να κάνουμε το δικό μας κόμμα», φέρονται να δήλωσαν κάποιοι εξ αυτών στην Κίπρις ποστασί.

Η Χαλκίν Σεσί που γράφει σήμερα για το θέμα αυτό, αναφέρεται σε δήλωση του «δήμαρχου» Καραβά Φιράτ Ατασέρ ο οποίος είπε ότι έχουν σοβαρά ζητήματα με την «κυβέρνηση» και η βοήθεια που ανέμενα και δεν έλαβαν λόγω της πανδημίας, ήταν η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι. «Φτάνει πια. Υπάρχει σοβαρή ενεργοποίηση για να σχηματίσουμε το δικό μας κόμμα», πρόσθεσε ο κ. Ατασέρ.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Share
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ

Share