X

FinancialNews App

Nine Bridge Media Ltd

GET - on the App Store

HomeΕΙΔΗΣΕΙΣΚΥΠΡΟΣΠροκηρύχθηκε η θέση ΓΔ της Βουλής, καθήκοντα ασκούν εκ περιτροπής λειτουργοί

Προκηρύχθηκε η θέση ΓΔ της Βουλής, καθήκοντα ασκούν εκ περιτροπής λειτουργοί

Δημοσιεύτηκε στην Επίσημη Εφημερίδα της Δημοκρατίας με ημερομηνία 4.6.2021 η προκήρυξη για πλήρωση της μόνιμης θέσης του Γενικού Διευθυντή Βουλής των Αντιπροσώπων, η οποία κενώθηκε την 31η Μαΐου με την αφυπηρέτηση του Σωκράτη Σωκράτους, ο οποίος ανέλαβε τα καθήκοντα του Γενικού Διευθυντή μετά την παραίτηση της Βασιλικής Αναστασιάδου, που ήταν συνεπακόλουθη του διορισμού της στο αξίωμα του Υπουργού Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων.

Σύμφωνα με έγκυρες πηγές του ΚΥΠΕ, από την 1η Ιουνίου μέχρι και την 25η Ιουνίου, που αναμένεται να ληφθούν περαιτέρω αποφάσεις για αναπλήρωση του Γενικού Διευθυντή μέχρι να ολοκληρωθεί η διαδικασία διορισμού, καθήκοντα Γενικού Διευθυντή ασκούν εκ περιτροπής υψηλόβαθμοι λειτουργοί της Βουλής.

Οι αποφάσεις θα ληφθούν την 25η Ιουνίου, καθώς είναι η καταληκτική ημερομηνία για την υποβολή αιτήσεων και του γεγονότος ότι δικαίωμα να διεκδικήσουν τη θέση έχουν και πρόσωπα που υπηρετούν σε οποιαδήποτε ανώτερη θέση στη Βουλή των Αντιπροσώπων και έχουν δεκαετή τουλάχιστον υπηρεσία. Στην προκήρυξη της θέσης διευκρινίζεται ότι ανώτερη θέση θεωρείται οποιαδήποτε οργανική θέση στην κλίμακα Α13 και άνω.

Ο μισθός της θέσης είναι πάγιος και ανέρχεται στο ποσό των €96.491, στον οποίο προστίθενται οι οποιεσδήποτε γενικές αυξήσεις εγκρίνονται με νομοθεσία. Επιπλέον, καταβάλλεται τιμαριθμικό επίδομα, σύμφωνα με το ποσοστό που εγκρίνεται από την Κυβέρνηση από καιρό σε καιρό.

Σύμφωνα με την προκήρυξη για μόνιμη πλήρωση της θέσης του Γενικού Διευθυντή της Βουλής, αιτήσεις υποβάλλονται μόνο ηλεκτρονικά μέσω της ιστοσελίδας της Επιτροπής Δημόσιας Υπηρεσίας (www.psc.gov.cy) ή μέσω της Κυβερνητικής Διαδικτυακής Διόδου Ασφαλείας (Αριάδνη) (https://eservices.cyprus.gov.cy), μέχρι την Παρασκευή, 25 Ιουνίου 2021 και ώρα 14:00.

Στη δημοσίευση της προκήρυξης διευκρινίζεται ότι για να προχωρήσει με τη συμπλήρωση της ηλεκτρονικής αίτησης, ο αιτητής θα πρέπει να είναι εγγεγραμμένος χρήστης στην Αριάδνη. Η ταυτοποίηση των αιτητών σε Κέντρο Εξυπηρέτησης του Πολίτη ή άλλο εξουσιοδοτημένο κέντρο δεν είναι απαραίτητη.

Ο αιτητής επιλέγει τη θέση για την οποία ενδιαφέρεται και συμπληρώνει τα πεδία της αίτησης. Για την επιτυχή υποβολή της αίτησης πρέπει να συμπληρωθούν όλα τα υποχρεωτικά πεδία.

Λεπτομέρειες αναφορικά με τα απαιτούμενα προσόντα καθώς και τα καθήκοντα και τις ευθύνες της θέσης περιέχονται στην πιο πάνω γνωστοποίηση.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Share
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ

Share