X

FinancialNews App

Nine Bridge Media Ltd

GET - on the App Store

HomeΤΟΜΕΙΣΠρωτοβουλία Themis για ευάλωτους δανειολήπτες

Πρωτοβουλία Themis για ευάλωτους δανειολήπτες

Νέα πρωτοβουλία, αυτή τη φορά για ευάλωτους δανειολήπτες, με στόχο την εξεύρεση αμοιβαία αποδεκτών λύσεων ανακοίνωσε σήμερα η εταιρεία διαχείρισης πιστώσεων Themis Portfolio Management Limited.

Όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή της η εταιρεία, η νέα πρωτοβουλία αφορά ευάλωτους δανειολήπτες με εξασφάλιση κύρια κατοικία αξίας μέχρι €250.000 και είναι επιπρόσθετη προηγούμενης πρωτοβουλίας για δανειολήπτες με εξασφάλιση κύρια κατοικία αξίας μέχρι €350.000, η οποία βρίσκεται σε ισχύ μέχρι το τέλος Σεπτεμβρίου.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, η Themis καλεί όσους ανήκουν στις ευάλωτες ομάδες του πληθυσμού ή/και θεωρούν ότι πληρούν τα σχετικά κριτήρια ως αυτά έχουν υιοθετηθεί από το Υπουργικό Συμβούλιο στις 22/08/2022, στο πλαίσιο του Σχεδίου Χορηγιών ΑΠΕ και ΕΞΕ, να επικοινωνήσουν το συντομότερο δυνατό με τη Themis στο τηλέφωνο επικοινωνίας 22-816816.

«Η νέα αυτή πρωτοβουλία συνιστά μια ακόμη απόδειξη της καλόπιστης βούλησης και αφοσίωσης της Themis για εξεύρεση κοινά αποδεκτών λύσεων. Η πρωτοβουλία σε συνδυασμό με προηγούμενες ενέργειες και δράσεις που έχει αναλάβει η εταιρεία αποδεικνύει την ισχυρή της δέσμευση στην κοινωνική ευθύνη και την πρόθεσή της να ανακουφίσει τους ευάλωτους δανειολήπτες από τα οικονομικά τους βάρη. Η Themis αναγνωρίζει την σημασία της υποστήριξης όλων εκείνων των εμπερίστατων συμπολιτών μας, οι οποίοι έχουν ανάγκη αρωγής και κατανόησης», αναφέρεται.

Πηγή:ΚΥΠΕ

Share
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ

Share