X

FinancialNews App

Nine Bridge Media Ltd

GET - on the App Store

HomeΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣΣτην έκτη θέση του Βαλκανικού πρωταθλήματος η Κύπρος

Στην έκτη θέση του Βαλκανικού πρωταθλήματος η Κύπρος

Με την 6η θέση στον τελικό πίνακα των μεταλλίων, με απολογισμό τριών χρυσών, τριών αργυρών και δύο χάλκινων και σύνολο οκτώ μεταλλίων, ο κυπριακός στίβος κατέγραψε την κορυφαία παρουσία του σε Βαλκανικά Πρωταθλήματα Ανδρών / Γυναικών.

Το βράδυ της Κυριακής 23 Ιουλίου έπεσε η αυλαία του 78ου Βαλκανικού Πρωταθλήματος, στην πόλη Κράλιεβο της Σερβίας, με την Κύπρο να πανηγυρίζει άλλα επτά μετάλλια, μετά το ασημένιο της Ολίβιας Φωτοπούλου το Σάββατο, στα 100μ.

Σύμφωνα με ανακοίνωση, χρυσά μετάλλια κατέκτησαν ο Μίλαν Τράικοβιτς στα 110μ. με εμπόδια με 13.28, εξασφαλίζοντας την απευθείας συμμετοχή του στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα της Βουδαπέστης, η Ναταλία Χριστοφή στα 100μ. με εμπόδια με 12.86, που είναι η δεύτερη κορυφαία επίδοση στην καριέρα της, πίσω από το δικό της παγκύπριο ρεκόρ των 12.84 και η Ολίβια Φωτοπούλου στα 200μ. με 22.68, με τον ελάχιστο ευνοϊκό άνεμο (+2,1 μ/δ) να της στερεί τη νέα ατομική επίδοση (22.71).

Τα ασημένια μετάλλια κατέκτησαν ο Απόστολος Παρέλλης στη δισκοβολία, με την καλύτερη φετινή του επίδοση στα 61,88μ. και η Φίλιππα Φωτοπούλου στο μήκος με 6,42μ.

Τα πρώτα τους μετάλλια στη διοργάνωση, που έχουν χάλκινο χρώμα, πανηγύρισαν ο Γιώργος Κονιαράκης στη δισκοβολία με 60,12μ., ξεπερνώντας για πρώτη φορά στην καριέρα του τα 60 μέτρα και η φανταστική 18χρονη Βαλεντίνα Σάββα στη σφυροβολία με 66,24μ.

Πηγή:ΚΥΠΕ

Share
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ

Share