X

FinancialNews App

Nine Bridge Media Ltd

GET - on the App Store

HomeΕΙΔΗΣΕΙΣΣυγκρατημένη αισιοδοξία για τη φωτιά στο δάσος Πάφου

Συγκρατημένη αισιοδοξία για τη φωτιά στο δάσος Πάφου

Συγκρατημένη αισιοδοξία για την πορεία της πυρκαγιάς στο κρατικό δάσος Πάφου στην περιοχή Ελίτζιες εκφράζει o Εκπρόσωπος Τύπου του Τμήματος Δασών Γιώργος Κωνσταντίνου.

Σε δηλώσεις του στο ΚΥΠΕ ο κ. Κωνσταντίνου χαρακτήρισε πως τα μηνύματα είναι κάπως πιο αισιόδοξα. Ανακοίνωσε πως στο Γενικό Συντονιστικό Κέντρο Επιχειρήσεων Αθαλάσσας βρίσκεται ο Υπουργός Γεωργίας Αγροτικής Ανάπτυξης και Περιβάλλοντος Πέτρος Ξενοφώντος που παρακολουθεί την εξέλιξη της φωτιάς, ενώ στο Συντονιστικό Kέντρο του Τμήματος Δασών που έχει στηθεί στο κρατικό δάσος Πάφου βρίσκεται ο Διευθυντής του Τμήματος Δασών Χαράλαμπος Αλεξάνδρου.

Ο κ. Κωνσταντίνου επανέλαβε πως στην περιοχή επιχειρούν οι δυνάμεις του Τμήματος Δασών, τα πυροσβεστικά οχήματα, και άλλες τεράστιες δυνάμεις στην περιοχή.

Δημιουργούνται αντιπυρικές λωρίδες, για ανακοπή της πυρκαγιάς αλλά και για να δοθεί πρόσβαση σε επίγειες δυνάμεις πυρόσβεσης για να πάνε και να προσεγγίσουν την περιοχή. Σημαντικός είναι ο ρόλος των εθελοντών αλλά και της Πολιτικής Άμυνας. Το πρωί θα επιχειρήσουν και οι εναέριες δυνάμεις πυρόσβεσης, είπε ο κ. Κωνσταντίνου.

Πηγή:ΚΥΠΕ

Share
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ

Share