X

FinancialNews App

Nine Bridge Media Ltd

GET - on the App Store

HomeΕΙΔΗΣΕΙΣΣυνεχίζονται οι προσπάθειες για κατάσβεση της πυρκαγιάς στο Γέρι, ελαφρύς τραυματισμός μέλους...

Συνεχίζονται οι προσπάθειες για κατάσβεση της πυρκαγιάς στο Γέρι, ελαφρύς τραυματισμός μέλους Π.Υ

Συνεχίζονται οι προσπάθειες για κατάσβεση της πυρκαγιάς που ξέσπασε χθες το Γέρι ενώ ένα μέλος της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας τραυματίστηκε ελαφρά στο πόδι και μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας, όπου, αφού έτυχε ιατρικής περίθαλψης, απολύθηκε.

Ο εκπρόσωπος Τύπου της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, Ανδρέας Κεττής, ανέφερε σε ανάρτησή του στο Twitter πως η Υπηρεσία εργαζόταν καθ` όλη τη διάρκεια της νύκτας και θα εργάζεται και σήμερα για την κατάσβεση της πυρκαγιάς στο Γέρι.

Σύμφωνα με τον κ. Κεττή, συνολικά εργάζονται 53 μέλη της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας με 17 πυροσβεστικά οχήματα από τις επαρχίες Λευκωσίας, Λάρνακας, Λεμεσού και την ΕΜΑΚ. Επιπρόσθετα άλλα 4 βυτιοφόρα οχήματα από την Επαρχιακή Διοίκηση και το Τμήμα Δασών συμβάλλουν στην όλη επιχείρηση.

Μέλος της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας τραυματίστηκε ελαφρά στο κάτω άκρο (στραμπούληγμα) και μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο όχημα στο Γενικό Νοσοκομείο, όπου του παρασχέθηκε ιατρική υποστήριξη και απολύθηκε, αναφέρει ο κ. Κεττής.

Επίσης υπενθυμίζει το κοινό να ακολουθεί τα μέτρα αυτοπροστασίας, τα οποία ανακοινώθηκαν από την Πολιτική Άμυνα. “Όχι άσκοπες κινήσεις στην περιοχή και περιοριζόμαστε σε κλειστούς χώρους με κλειστού τύπου κλιματισμό”, καταλήγει ο κ. Κεττής.

Πηγή:ΚΥΠΕ

Share
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ

Share